Prințesa Kate, afectată de cancer, este bolnavă de „mult mai mult timp” decât își imaginează oamenii

19 august, 2024

Kate Middleton stă deja de șase luni departe de lumina reflectoarelor din cauza diagnosticului de cancer pe care l-ar fi primit în ianuarie.

Kate Middleton foto Instagram png

Prințesa de Wales a revenit în centrul atenției în vară, cu ocazia a două evenimente notabile: Trooping the Colour (Ziua Regelui) și finala masculină Wimbledon.

Cu toate acestea, indiferent cât de bravă s-a afișat la aceste două evenimente, Kate rămâne încă într-un con de umbră și nu este sigur când își va relua angajamentele regale.

Tratamentul său continuă, așa cum a declarat Alteța Sa regală. Viitoarea regină britanică a publicat această imagine cu ea sprijinită de un copac, este o imagine cu o simbolistică bogată: verdele e viață, natura este viață, iar analitica Kate privește cu încredere dozată înspre viitor.

Kate s-a simțit rău de ceva timp înainte de a intra în spital pentru o operație abdominală „planificată” în ianuarie, se arată într-un nou raport al Daily Mail.

Raportul vine după ce o sursă a declarat pentru Daily Beast că Prințesa Kate vrea totuși să își rărească aparițiile publice, chiar și după ce se va fi recuperat complet. În schimb, vrea să se focuseze pe familia sa și pe viața sa privată.

”Nu are programări viitoare în agendă. Tind să cred că oamenii vor trebui să se obișnuiască să o vadă mult mai puțin pe Kate", a declarat o sursă pentru DailyBeast.

„Prioritatea pentru ea acum vor fi familia și copiii. Cel mai mic dintre acești copii, Louis, are doar 6 ani.”

„La fel ca mulți oameni aflați în situații limită, Kate va acorda prioritate lucrurilor care contează cel mai mult pentru ea, de acum înainte. În cazul ei, asta înseamnă copiii ei”, au mai spus sursele.

Prințesa de Wales face chimioterapie, ceea ce a determinat-o să stea șase luni departe de lumina reflectoarelor, pentru a se concentra asupra sănătății ei.

”Nu cred că oamenii își dau seama prin câte a trecut și de când”, este de părere o sursă a publicației citate. ”De mult mai mult timp decât își pot imagina oamenii! Este o femeie incredibil de puternică, care a trecut cu adevărat prin foc și pară. Tratamentul și recuperarea ei sunt încă o prioritate și vor continua pentru mult timp de aici înainte.”

OK! menționase că Prințesa de Wales are în plan din toamnă câteva evenimente. 

„Este un semn foarte bun că am văzut-o pe Kate de două ori în ultimele săptămâni, în primul rând la Trooping the Color și apoi la Wimbledon, așa că în mod clar, este evident că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit”, spunea Phil Dampier sursei citate.

”E semn bun, că poate reveni peste aproximativ o lună, în toamnă”, a adăugat Dampier. ”Ne așteptăm să-și reia angajamentele treptat, însă va urma toate recomandările medicale.”

Foto: Instagram & GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg