Prințesa Kate „l-a lovit" pe regele Charles unde îl doare cel mai tare. Și Diana făcea la fel

28 noiembrie, 2022
kate  william 24 jpg

Kate a furat spectacolul în timpul primei vizite de stat bifată de regele Charles, care l-a primit pe președintele Africii de Sud. Mișcarea amintește de evenimentele regale care o aveau în centru pe Prințesa Diana.

Regele Charles a avut primul său dineu de stat ca monarh și a marcat la Palatul Buckingham o întâlnire cu președintele sud-african Cyril Ramaphosa , acesta fiind într-unul dintre primele sale momente importante ca lider al Regatului. Cu toate acestea, Prințesa de Wales a fost cea care a atras toată atenția în timpul evenimentului. Editorul Daily Mail, Richard Eden, a observat că regele se confruntă cu aceeași situație ca și atunci când trăia Prințesa Diana.

„Amintiți-vă de ziua în care Charles a fost proclamat rege. El nu a fost pe primele pagini, deoarece ziarele de duminică aveau toate acele plimbări la Windsor cu Kate, William, Harry și Meghan. 

Sunt sigur că se frământă puțin. Se știe că avea resentimente când Diana obișnuia să atragă toate titlurile. 

Acum el este Regele, dar pe primele pagini este Kate”, spune Richard Eden.

„Kate este însă cea care poartă cele mai frumoase bijuterii, iar oamenilor le place să o vadă. Așadar, ne dorim persoana cea mai atrăgătoare pe primele noastre pagini. Până la urmă, vânzarea contează”.

Mai multe pentru tine...

Kate i-a luat fața noului monarh la Palatul Buckingham și a uimit publicul cu o rochie albă uluitoare și cu diadema Lover's Knot, care a fost un cadou de nuntă pentru Prințesa Diana. Prințesa de Wales a avut toți ochii pe ea, deoarece purta o broșă de 14.500 de lire sterline. Ținuta ei spectaculoasă amintește de perioada în care vedeta familiei regale era prințesa Diana, iar ceilalți regali și Prințul Charles erau umbriți de aparițiile ei uimitoare.

Regele Charles l-a întâmpinat pe președintele sud-african Cyril Ramaphosa la Londra într-un moment dificil. Președintele sud-african se confruntă cu numeroase reacții din cauza nivelului șomajului și a revenirii la întreruperile de curent care afectează gospodăriile, întreprinderile și școlile din întreaga țară. 

Ramaphosa se află, de asemenea, în strânsoarea unui scandal de corupție potențial exploziv, cunoscut sub numele de „farmgate”,. El este acuzat că a acoperit un jaf care a avut loc la ferma sa privată, Phala Phala, în februarie 2020.

Ancheta l-ar putea costa candidatura din 2024, deoarece partidul său urmează să-și aleagă candidatul la președinție pentru viitoarele alegeri din acest an.



Recente pe Ok! Magazine

Familia regală norvegiană, martie 2024, Instagram PNG
Kate Middelton William și Michael Middleton la nuntă GettyImages 113265077 jpg
Isla Savannah Phillips nuntă Meghan Harry 2018 GettyImages 1051955606 jpg
Regina Mary a Danemarcei  cu soțul ei GettyImages jpg
Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg