Prințesa Kate „l-a lovit" pe regele Charles unde îl doare cel mai tare. Și Diana făcea la fel

28 noiembrie, 2022
kate  william 24 jpg

Kate a furat spectacolul în timpul primei vizite de stat bifată de regele Charles, care l-a primit pe președintele Africii de Sud. Mișcarea amintește de evenimentele regale care o aveau în centru pe Prințesa Diana.

Regele Charles a avut primul său dineu de stat ca monarh și a marcat la Palatul Buckingham o întâlnire cu președintele sud-african Cyril Ramaphosa , acesta fiind într-unul dintre primele sale momente importante ca lider al Regatului. Cu toate acestea, Prințesa de Wales a fost cea care a atras toată atenția în timpul evenimentului. Editorul Daily Mail, Richard Eden, a observat că regele se confruntă cu aceeași situație ca și atunci când trăia Prințesa Diana.

„Amintiți-vă de ziua în care Charles a fost proclamat rege. El nu a fost pe primele pagini, deoarece ziarele de duminică aveau toate acele plimbări la Windsor cu Kate, William, Harry și Meghan. 

Sunt sigur că se frământă puțin. Se știe că avea resentimente când Diana obișnuia să atragă toate titlurile. 

Acum el este Regele, dar pe primele pagini este Kate”, spune Richard Eden.

„Kate este însă cea care poartă cele mai frumoase bijuterii, iar oamenilor le place să o vadă. Așadar, ne dorim persoana cea mai atrăgătoare pe primele noastre pagini. Până la urmă, vânzarea contează”.

Mai multe pentru tine...

Kate i-a luat fața noului monarh la Palatul Buckingham și a uimit publicul cu o rochie albă uluitoare și cu diadema Lover's Knot, care a fost un cadou de nuntă pentru Prințesa Diana. Prințesa de Wales a avut toți ochii pe ea, deoarece purta o broșă de 14.500 de lire sterline. Ținuta ei spectaculoasă amintește de perioada în care vedeta familiei regale era prințesa Diana, iar ceilalți regali și Prințul Charles erau umbriți de aparițiile ei uimitoare.

Regele Charles l-a întâmpinat pe președintele sud-african Cyril Ramaphosa la Londra într-un moment dificil. Președintele sud-african se confruntă cu numeroase reacții din cauza nivelului șomajului și a revenirii la întreruperile de curent care afectează gospodăriile, întreprinderile și școlile din întreaga țară. 

Ramaphosa se află, de asemenea, în strânsoarea unui scandal de corupție potențial exploziv, cunoscut sub numele de „farmgate”,. El este acuzat că a acoperit un jaf care a avut loc la ferma sa privată, Phala Phala, în februarie 2020.

Ancheta l-ar putea costa candidatura din 2024, deoarece partidul său urmează să-și aleagă candidatul la președinție pentru viitoarele alegeri din acest an.Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}