Prințesa Kate se descurcă de minune singură la evenimente, dar respinge „orice flirt”

21 septembrie, 2023

Spre deosebire de anul trecut, când Prințesa de Wales l-a însoțit pe Prințul William la Earthshot Prize în America, acum cei doi participă separat la evenimentele de pe ambele maluri ale Atlanticului.

Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg

De-obicei, fac o echipă imbatabilă și sunt ca niște adevărate staruri atunci când ies împreună la evenimente. Dar Prințesa Kate și Prințul William au, însă, și îndatoriri solo, ca în această săptămână specială în care se află pe continente diferite, pe care trebuie să le onoreze cu aceeași energie bună.

Și iată că, în timp ce Prințul William are parte de toată expunerea la New York, unde se află pentru o nouă gală Earthshot Prize și pentru câteva întâlniri cu oficiali ai ONU, Prințesa de Wales a uimit într-o excursie la o bază aeriană a Marinei Regale din Somerset, săptămâna aceasta, dând dovadă de o „încredere consistentă"s.

Expertul în limbajul trupului Darren Stanton a explicat că, în ciuda faptului că nu s-a născut în Familia Regală, Prințesa Kate a părut să dea dovadă de mai multă lejeritate în gesturi și discurs în timpul vizitei sale decât Prințul William, deoarece ea „a făcut un pas înainte", în timp ce el a părut mai „discret".

Același expert a remarcat faptul că aceasta a fost foarte sociabilă cu unii dintre bărbații care o însoțeau, care au afișat unele „semnale de flirt", însă ea a păstrat o distanță respectuoasă și a rămas „loială lui William”.

„Kate a încercat vesta de salvare și părea că se simte foarte bine. Se vedea asta în zâmbetul ei, iar lor se vedea că le place să petreacă timp cu ea. Unii dintre băieți au dat câteva semnale de flirt ici și colo. Totuși, Kate nu le-a dat curs - a fost politicoasă și prietenoasă, dar respectuoasă față de William. Am văzut-o cu adevărat deschisă. Părea relaxată, deoarece avea umerii în jos, deloc încordați, și a avut o mulțime de interacțiuni naturale cu personalul."

Darren Stanton a adăugat că Prințesa Kate părea mai mult decât fericită să fie de una singură, fără sprijinul lui William, deoarece așa a fost "în centrul atenției". „Nu o deranja că William nu a fost acolo. Există o trăsătură foarte asemănătoare între Charles și Camilla și William și Kate - în sensul că ambii bărbați își pierd un pic din încredere atunci când partenerele lor nu sunt alături de ei. În timp ce Camilla și Kate arată că sunt puternice și independente pe cont propriu. Kate este ancora lui William și îl vedem adesea lăsând-o să preia conducerea în timpul angajamentelor lor comune. În schimb, William, aflat de unul singur în străinătate, are o abordare mai rezervată și nu este la fel de animat ca atunci când este însoțit de Kate."Recente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg