Felipe și Letizia au cu ce se mândri! Ce talent excepțional are moștenitoarea tronului spaniol?

27 iunie, 2024

Felipe și Letizia au cu ce se mândri! Ce talent excepțional are moștenitoarea tronului spaniol?

Printesa Leonor  (1) jpg

„Prințesa Leonor a Spaniei nu este doar frumoasă, ci și educată. Iar atunci când vine vorba despre talentul ei, ea îi lasă în urmă pe ceilalți membri ai Familiei Regale", notează presa germană despre viitoarea regină a Spaniei. Și nu este neobișnuit ca presa internațională să o laude pe fiica Regelui Felipe al VI-lea și a Reginei Letizia atunci când vine vorba despre educația sa, despre felul său diplomat, dar și tineresc de a fi, despre stilul său ori despre activitatea sa.

Implicată în rolul de reprezentare a Casei Regale și în plină pregătire militară (a terminat deja Academia Militară din Zaragoza, iar pe 30 august va începe al doilea an la Școala Militară Navală din Marín, Pontevedra), Prințesa de Asturia are timp și pentru distracție, ca orice tânără de vârsta ei. Dar, fără îndoială, atitudinea sa față de Coroană este cea care a atras atenția presei internaționale, care a fost uimită de marile sale „talente".

Cei de la publicația germană „Bunte” aplaudă stilul prințesei, dar subliniază și faptul că fiica Regelui și a Reginei Spaniei și-a demonstrat recent inteligența cu ocazia celebrării celei de-a zecea aniversări a proclamării ca monarh a tatălui său. „Și-a ales limba maternă, spaniola, deși ar fi putut rosti cuvintele în multe alte limbi", comentează nemții de la „Bunte”, lăsând să se înțeleagă că moștenitoarea este o poliglotă înnăscută. 

Și, ce-i drept, adevăratul talent al Prințesei Leonor este chiar acesta: „Viitoarea regină a Spaniei îi întrece pe toți ceilalți membri ai Familiei Regale cu vocabularul său. Ea vorbește opt limbi străine și este pe primul loc pe platforma de învățare Preply. Pe lângă spaniolă, tânăra de 18 ani vorbește cele trei dialecte regionale ale țării sale: catalană, galiciană și bască. De asemenea, vorbește fluent limba engleză. Dar nu numai atât, ea învață și mandarina, franceza și araba. Pe scurt: iubește limbile mai mult decât orice altceva", spun ei. Fără îndoială, o abilitate care o face unică și prin care îi întrece pe omologii ei din celelalte Familii Regale.

„Prințesa Leonor a Spaniei se întâlnește deja cu persoane importante din întreaga lume. Iar în rolul său de regină, va avea într-o zi avantajul de a stăpâni multe limbi străine fluent și cu încredere", mai notează publicația germană despre fiica Regelui Felipe și a Reginei Letizia, care ocupă primul loc într-un clasament urmat de Regina Silvia a Suediei, care vorbește în total șase limbi.

FOTO: Casa Majestății Sale, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg
Prințul William, Împăratul Naruhito al Japoniei și Împărăteasa Masako Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg
Charlene de Monaco la Sorbona jpg
Regele Philippe si copiii sai, prinții Gabriel, Emmanuel și Éléonore , la meciul Belgia Romania   GettyImages 2158767921 jpg