Prințesa Leonor pleacă din Spania pentru o perioadă! Vizită importantă pentru moștenitoarea tronului

28 iunie, 2024

În curând, Prințesa Leonor a Spaniei, moștenitoarea tronului, pleacă în prima ei vizită în străinătate!

Prințesa Leonor a Soaniei Foto GettyImages (5) jpg

A existat o mare curiozitate din partea fanilor pentru a afla când și unde va călători Prințesa Leonor, în primul ei angajament oficial în străinătate. Ministerul Afacerilor Externe al Spaniei tocmai a dezvăluit că pe 12 iulie moștenitoarea tronului va călători în Portugalia, unde va fi primită la Palatul Belém de președintele Marcelo Rebelo de Sousa.

Prințesa Leonor va fi însoțită de ministrul afacerilor externe, al Uniunii Europene și al cooperării, José Manuel Albares. Această călătorie va avea loc la invitația expresă a președintelui de Sousa și se va concentra în special pe protecția mediului și conservarea oceanelor, aspecte prioritare pentru Portugalia și Spania. Cea mai mare parte a reuniunilor va avea loc la Lisabona.

Ministerul Afacerilor Externe a subliniat că alegerea țării vecine ca destinație pentru prima călătorie oficială în străinătate a prințesei "reflectă și consolidează legăturile de fraternitate și apropiere care unesc cele două țări". Prințesa Leonor va fi primită în Portugalia cu toate onorurile și protocolul unei călătorii de acest tip.

Prințesa Leonor are o vară plină

După ce, la 19 iunie, și-a încheiat cursurile la Academia Militară Generală din Zaragoza și, în aceeași zi, a participat împreună cu părinții și sora sa, infanta Sofia, la manifestările prilejuite de cea de-a zecea aniversare a domniei Regelui Felipe al VI-lea, moștenitoarea este deja în vacanță. Printre primele sale planuri, ea s-a bucurat de festivitățile de la Jaca (Huesca).

La 3 iulie, ea se va deplasa din nou la Zaragoza pentru a-și primi, probabil de la tatăl său, funcția după cursurile absolvite. Apoi, înainte de a se îndrepta spre capitala portugheză, va înmâna premiile Prințesei de Girona la Lloret de Mar, la 10 iulie, în cadrul unei gale care va fi prezidată de Regele și Regina Spaniei și la care va fi prezentă și Infanta Sofia.

După aceea, ea este așteptată să viziteze Mallorca, unde Familia Regală petrece de obicei câteva zile în timpul verii. Următoarea sa provocare va fi în august, când va intra la Școala Navală Marín (Pontevedra) pentru a-și continua pregătirea militară, de data aceasta în Marină. Cursul va include timpul petrecut pe nava de antrenament Juan Sebastián Elcano.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Anne, GettyImages (1) jpg
Sophie Windsor și Prințesa Beatrice profimedia 0883623568 jpg
Regele Willem Alexander pilot   Ministerul Apararii din Olanda, Casa Regala olandeza (3) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley   GettyImages 962843532 jpg
Kate Middleton foto Instagram png
Printesa Leonor  (1) jpg
Regina Rania și Brigitte Macron profimedia 0884287636 jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Prințul Harry și mama sa, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024  profimedia 0881837144 jpg
Alexandre Grimaldi fiul lui Albert de Monaco Getty Images jpg
Regina Letizia colaj Profimedia2 jpg
FotoJet Kate Sophie jpg
Albert și Charlene de Monaco la rugby profimedia 0884035292 jpg
Printul Guillaume si Marele Duce Henri de Luxemburg   Marea Curte Ducala (1) jpg
Regele Marii Britanii Charles al III lea, Împăratul Japoniei Naruhito, Împărăteasa Masako și Regina Marii Britanii Camilla, Profimedia (2) jpg
Regele Frederik și Regina Mary  jpg
Printesa Anne   GettyImages 1258817249 jpg