Prințesa Lilibet, ignorată de familia regală! Fiica lui Harry și Meghan a împlinit 2 ani

5 iunie, 2023

Ziua de naștere de anul acesta a Prințesei Lilibet a fost foarte diferită în comparație cu aniversarea de anul trecut, de la Frogmore Cottage, alături de părinții ei, Prințul Harry și Meghan Markle.

regele charles si nepotii archie si lilibet jpg

Prințesa Lilibet Diana a împlinit ieri, 4 iunie, doi ani. Tânăra Prințesă, care este al doilea copil al Prințului Harry și al lui Meghan Markle, și-a sărbătorit anul trecut prima aniversare în Marea Britanie, dar de data aceasta a fost în Montecito, California, unde soții Sussex locuiesc acum după ce s-au retras din îndatoririle regale în 2020.

A fost o zi de naștere foarte diferită pentru familie, care a sărbătorit anul trecut la Frogmore Cottage cu rudele britanice într-un picnic intim în grădină. Lor li s-au alăturat atunci Mike Tindall și copiii lui Zara, Mia, nouă ani, Lena, patru ani, și Lucas, doi ani.

Printre ceilalți invitați s-au numărat fotograful și președintele centrului Southbank, Misan Harriman, soția și copiii săi, care i-au făcut portretul lui Lilibet în acea zi. Vechiul prieten al lui Harry, Charlie Van Straubenzee, care este nașul lui Archie, în vârstă de patru ani, și fratele său Tom, și-au făcut, de asemenea, apariția la picnic. Dar rudele apropiate ale familiei regale - inclusiv tatăl lui Harry, Charles, și fratele său William - nu au fost prezenți. S-a speculat că Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit-o pe Prințesa Lilibet într-un mod discret, cu o reuniune intimă în casa lor din Los Angeles.

Anul trecut, William și Kate, pe atunci Ducele și Ducesa de Cambridge, i-au urat la mulți ani lui Lilibet într-o postare pe Twitter. Până acum, Prințul William și Kate Middleton nu au transmis public niciun mesaj pentru Prințesa Lilibet, la cea de-a doua aniversare a ei. 

Prințul Harry și Meghan Markle, din ce în ce mai distanți de familia regală

Prințul Harry și Meghan Markle au avut un an tumultuos, având în vedere decesul reginei, lansarea documentarului lor de pe Netflix, cartea de memorii a lui Harry Spare și încoronarea regelui Charles, eveniment care a avut loc luna trecută.

Tot luna trecută, Harry și Meghan au fost implicați într-o urmărire "aproape catastrofală" cu mașina pe străzile orașului New York, potrivit unui purtător de cuvânt. 

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg