Prințesa Madeleine a Suediei a revenit la „slujbă”. Fiica sa a împlinit o lună!

Acum o lună, Prințesa Madeleine îl aducea pe lume pe al treilea copil, o fetiță pe care a decis s-o numească Prințesa Adrienne. Acum, fiica cea mică a regelui Gustaf al Sudiei s-a întors deja la „slujbă”, lăsând-o pe micuța sa în grija soțului, Chris O`Neill, și a bonelor.

Prințesa Madeleine, alături de Regina Silvia

Prințesa Madeleine a apărut, ieri, la o ședință a asociației Childhood, alături de mama sa, Regina Silvia a Suediei. Binedispusă și energică, Prințesa Madeleine a vorbit despre importanța eforturilor depuse în a sprijini această cauză și a militat pentru interesele organizației caritabile a mamei sale.

La întrunirea asociației „Childhood”

”Ieri, am participat la întrunirea asociației Childhood. Sunt atât de mândră de munca depusă de această organizație”, a scris ea în dreptul unei fotografii surprinse în timpul întrunirii și postată pe rețelele de socializare, acolo unde este o prezență activă.

Madeleine lucrează cu această organizație din 2006, chiar dacă a locuit o vreme în SUA. Prințesa este un membru de vază al asociației Childhood, înființată chiar de către mama sa, regina Si lvia a Suediei.

Prințesa Adrienne a Suediei

Prințesa Madeleine este mamă a trei copii: Prințesa Leonore (4 ani), Prințul Nicolas (2 ani) și Prințesa Adrienne (1 lună).

foto: Kungahuset

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA