Prinţesa Madeleine a Suediei, de 3 ori mămică! Ce titlu regal poartă al treilea născut?

13 martie, 2018
printesa madeleine jpeg

Fericire mare în familia regală suedeză! Mezina Regelui, Prinţesa Madeleine a Suediei, a devenit, la rându-i, părinte a trei copii. Prinţesa Leonore şi Prinţul Nicolas au, de vineri, o surioară!

Prinţesa Madeleine şi Christopher O'Neill au trei copii

Prinţesa Madeleine şi Chris O`Neill au devenit, vineri, părinţii unei fetiţe! Potrivit informaţiilor făcute publice de casa regală suedeză, fetiţa a primit la naştere titlul regal de Alteţa Sa Regală Prinţesa Adrienne Josephine Alice, Ducesă de Blekinge.

Tot familia regală a fost cea care a anunţat că alegerea numelui pentru cel de-al treilea născut al prinţesei Madeleine n-a fost una uşoară. Adrienne este un prenume pe care părinţii micuţei îl îndrăgesc, în timp ce Josephine este unul tradiţional în familia Bernadotte, dar şi unul dintre prenumele lui Madeleine. Iar cel de-al treilea prenume, Alice, provine de la stră-străbunica micuţei, adică mama Reginei Silvia, Alice Sommerlath.

Prinţesa Adrienne Josephine Alice

Cu ocazia anunţului, Prinţesa Madeleine şi soţul său au dat publicităţii şi primele cadre cu micuţa Alice. Îmbrăcată în roz şi alb, Alice pare copia fidelă a fraţilor săi, Leonore şi Nicolas. Apropo de aceştia doi, se pare că Nicolas şi Leonore sunt foarte fericiţi de venirea pe lume a surioarei lor, copleşind-o cu atenţie şi iubire. Iată-i pe toţi trei într-o fotografie făcută publică de Palatul Regal Suedez!

Trei fraţi: Leonore, Nicolas şi Alice (centru)Recente pe Ok! Magazine

harry500 jpg
Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg