Prințesa Madeleine a Suediei, de 3 ori mămică! Ce titlu regal poartă al treilea născut?

Fericire mare în familia regală suedeză! Mezina Regelui, Prințesa Madeleine a Suediei, a devenit, la rându-i, părinte a trei copii. Prințesa Leonore și Prințul Nicolas au, de vineri, o surioară!

Prințesa Madeleine și Christopher O’Neill au trei copii

Prințesa Madeleine și Chris O`Neill au devenit, vineri, părinții unei fetițe! Potrivit informațiilor făcute publice de casa regală suedeză, fetița a primit la naștere titlul regal de Alteța Sa Regală Prințesa Adrienne Josephine Alice, Ducesă de Blekinge.

Tot familia regală a fost cea care a anunțat că alegerea numelui pentru cel de-al treilea născut al prințesei Madeleine n-a fost una ușoară. Adrienne este un prenume pe care părinții micuței îl îndrăgesc, în timp ce Josephine este unul tradițional în familia Bernadotte, dar și unul dintre prenumele lui Madeleine. Iar cel de-al treilea prenume, Alice, provine de la stră-străbunica micuței, adică mama Reginei Silvia, Alice Sommerlath.

Prințesa Adrienne Josephine Alice

Cu ocazia anunțului, Prințesa Madeleine și soțul său au dat publicității și primele cadre cu micuța Alice. Îmbrăcată în roz și alb, Alice pare copia fidelă a fraților săi, Leonore și Nicolas. Apropo de aceștia doi, se pare că Nicolas și Leonore sunt foarte fericiți de venirea pe lume a surioarei lor, copleșind-o cu atenție și iubire. Iată-i pe toți trei într-o fotografie făcută publică de Palatul Regal Suedez!

Trei frați: Leonore, Nicolas și Alice (centru)
Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA