Prințesa Madeleine a Suediei, momente emoționante de la nunta sa regală, fastuoasă

9 iunie, 2023

Prințesa Madeleine a Suediei își reamintește emoțiile de acum 10 ani, când s-a căsătorit cu iubirea vieții sale, Christopher O'Neil.

Nunta Prințesei Madeleine a Suediei cu Christopher O'Neill, în 2013, Foto Getty (6) jpg

Nunta de acum 10 ani a fost una spectaculoasă, regală, fastuoasă, exact cum trebuie și cum ne așteptăm să arate nunta unei prințese. Pe lângă fotografiile oficiale realizate de fotografii acreditați, Prințesa Madeleine a Suediei a marcat borna aniversară cu imagini private, din care reies emoțiile și bucuria zilei celei mari.

Prințesa Madeleine are 40 de ani, este Ducesă de Hälsingland și Gästrikland și cel mai mic copil al regelui Carl XVI Gustaf al Suediei și al Reginei Silvia a Suediei. Chiar mâine, pe 10 iunie, Prințesa împlinește 41 de ani.

Madeleine este a șaptea în ordinea succesiunii la tronul suedez (după sora ei, Prințesa Victoria a Suediei, nepoata ei, Prințesa Estelle, nepotul ei, Prințul Oscar, fratele ei, Prințul Carl Philip al Suediei și nepoții săi, Alexander și Gabriel, fiii prințului Carl). Prin tatăl ei, este stră-stră-strănepoată a reginei Victoria a Regatului Unit. Al patrulea nume al său, Josephine, este dat în onoarea străbunicei sale, Josephine de Leuchtenberg, regină a Suediei și a Norvegiei, fiica lui Eugène de Beauharnais, fiul împărătesei Joséphine de Beauharnais cu primul ei soț. Prințesa Madeleine s-a născut la Palatul Drottningholm și a fost botezată la 31 august 1982.

În 2008, a fost inclusă pe poziția a 12-a pe lista "20 Hottest Young Royals", conform Forbes Magazine. Este, într-adevăr, de o frumusețe ieșită din comun.

La 8 iunie 2013, la Stockholm, s-a căsătorit cu Christopher O'Neill, un om de afaceri american, de origine britanică. Nunta lor a fost de poveste, iar imaginile par că vorbesc de la sine.

Pe lângă cele oficiale, Prințesa Madeleine a Suediei a rememorat cu publicul său și câteva momente private.

În descrierea postării, Prințesa Madeleine a Suediei a scris: ”O rememorare a momentelor dragi și private, pe care le țin aproape de suflet, de la nunta noastră de acum 10 ani. Foto: Brigitte Grenfeldt.”

Pe lângă machiajul ei de mireasă perfect și alegerea inspirată de bijuterii, în prima fotografie se vede și vălul Valentino rafinat al lui Madeleine, care a fost împodobit cu flori deasupra cărora a tronat o diademă spectaculoasă, care fusese împrumutată de la Regina Silvia. Cuplul a radiat de bucurie și frumusețe la una dintre cele mai spectaculoase nunți regale. Și da, adorăm nunțile, căci sunt dovada că basmele există.

Prințesa Madeleine și Christopher O'Neill au trei copii: Prințesa Leonore (n. 20 februarie 2014), Prințul Nicolas (n. 15 iunie 2015) și Prințesa Adrienne (n. 9 martie 2018).

Foto: Getty și InstagramRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Diana și cei doi copii ai ei, Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (2) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul William la NY, baie de mulțime, Profimedia (2) jpg
Rania și Rajwa, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron profimedia 0806969675 jpg
Regina Camilla si Brigitte Macron au jucat ping pong   profimedia 0807215524 jpg
Regele Charles în Senatul Franței, Getty jpg
Kate Middleton la baza militară aeriană regală Yeovilton, Profimedia (2) jpg
Prințesa Leonor a Spaniei în armată, Getty (1) jpg
Sarah Ferguson la New York, Profimedia jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron, Getty (1) jpg
Camilla și Charles întâmpinați la aeroport de soții Macron, Getty (6) jpg
Charles si Camilla, invitati la dineul oferit de Brigitte Macron si Emmanuel Macron la Versaiiles   profimedia 0806926577 jpg
Regele Charles la Versalilles  foto   GettyImages jpg
Regina Rania la emisiunea Today de la NBC   pagina oficiala (3) jpg
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Prințul William în SUA, septembrie 2023, Getty (4) jpg