Prințesa Marie a Danemarcei a primit o onoare incredibilă de familie. Ea este cumnata Reginei Mary

2 septembrie, 2024

Prințul Joachim și Prințesa Marie ai Danemarcei nu sunt o prezență obișnuită în Danemarca, după ce fosta regină Margareta le-a deposedat copiii de titlurile princiare.

Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, Profimedia (2) jpg

Cu toate acestea, cei doi regali danezi, alintați Meghan și Harry ai Scandinaviei, au fost prezenți în spațiul public în luna august.

Mai mult, Prințesa Marie a Danemarcei va fi încântată să afle că a primit o onoare incredibilă de la vărul soțul său. Marie este căsătorită cu mezinul Reginei Margareta, Prințul Iochim. Pentru Ioachim, aceasta este a doua căsătorie. El mai are doi fii din mariajul anterior: pe prinții Nikolai și Felix. Inclusiv aceștia au fost deposedați de titlurile princiare. Toți cei patru copii ai lui Ioachim nu mai sunt prinți și prințese, ci conți și contese.

O prezență mai rară la Casa Regală daneză, Prințesa Marie a fost rugată de către Prințul Gustav și Prințesa Carina să fie nașă pentru fiica lor, Prințesa Mafalda, care s-a născut cu ajutorul unei mame surogat pe 26 aprilie 2024.

Vestea a fost confirmată sâmbătă de palatul danez, care a împărtășit o fotografie a părinților mândri cu Mafalda și fiul lor, prințul Gustav Albrecht.

Mafalda a fost botezată la Castelul Berleburg din Germania, care este reședința mamă a casei regale Sayn-Wittgenstein-Berleburg, din care Gustav face parte pe linie paternă, urmând moștenirea tatălui său, regretatul prinț Richard.

Alături de Marie, ceilalți nași au fost prințul Philippos al Greciei, prințul Philipp de Hesse, prințul ereditar Christian-Kraft zu Hohenlohe-Oehringen, prințesa ereditară Kelly von Sachsen-Coburg și Gotha și baroneasa Helle Reedtz-Thott.

Prințesa Marie, nașă PNG

Frumoasa Marie a strălucit într-o superbă rochie fucsia cu detalii florale și pantofi cu toc. Micuța Mafalda este o superbitate de fetiță, toată numai un zâmbet.

Prințul Gustav face parte din familia regală daneză extinsă și este vărul primar al Regelui Frederik și al Prințului Ioachim, fiind născut de mătușa lor, Prințesa Benedikte.

Și fiul lui Gustav și al Carinei s-a născut tot prin intermediul unei mame surogat, iar ambii tineri membri ai familiei regale au venit pe lume în Statele Unite.

Foto: Profimedia & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles al III lea cu rugbistele din Noua Zeelanda   GettyImages 2170662093 jpg