Prinţesa Marie a Danemarcei, într-o ipostază inedită alături de copiii ei

25 august, 2017
princess marie jpeg

Soţia Prinţului Joachim este mai puţin cunoscută decât cumnata sa, Prinţesa Mary a Danemarcei, soţia lui Frederic, moştenitorul tronului danez. Totuşi, Marie e la fel de simpatică şi chiar îi seamănă destul de mult lui Mary, de unde şi confunzia dintre cele două.

Prinţesa Marie şi Prinţesa Mary, soţia moştenitorului tronului danez

Noi, însă, o recunoaştem pe Marie dintr-o mie de fotografii şi ne bucurăm de fiecare dată când auzim despre ea. Ieri, de exemplu, pe contul oficial de Instagram al familiei regale din Danemarca a apărut o fotografie în care Prinţesa Marie este surprinsă într-o ipostază inedită alături de cei doi copii ai ei, respectiv Prinţesa Athena şi Prinţul Henrik.

În imaginea respectivă, Prinţesa Marie apare pregătindu-le pachetul pentru şcoală pentru cei doi copii ai săi, asemenea oricărei alte mămici. Pesemne, Prinţesa Marie nu are nevoie de slujitori sau bucătari profesionişti pentru a se ocupa de bunăstarea copiilor ei şi preferă să le fie de ajutor în orice circumstanţă, chiar dacă asta presupune să îmbrace şorţul de bucătărie.

O altfel de ipostază!

În fotografia respectivă, soţia Prinţului Joachim al Danemarcei apare pregătindu-le micuţilor câteva sandvişuri sănătoase, care conţineau fasole verde şi roşii, în timp ce Athena (5) şi Henrik (8) apar în background, la masă, terminându-şi micul dejun.

Un asemenea cadru a strâns rapid nenumărate reacţii. ”Regalităţile chiar sunt modele de urmat.”, ”Mi se pare uluitor că se implică cu adevărat în viaţa copiilor ei şi că-i pasă de sănătatea lor”, ”Ce minunat e să văd cum arată o dimineaţă în familia princiară”, au fost doar câteva dintre reacţiile din mediul online.

Vorbind despre familia sa şi normalitatea din spatele statutului de prinţ şi prinţesă, Prinţul Joachim declara: ”Întotdeauna am încercat să-i facem pe copii să nu se simtă diferiţi faţă de ceilalţi. Bineînţeles că trebuie să-i învăţăm despre acele momente în care vor apărea la balconul regal, alături de bunicii lor, şi că-i vor fotografia mii de fotografi. Dar asta face parte din ”slujba noastră”, e un lucru cu care înveţi să trăieşti”.



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla, în Franța, pe 22 septembrie (10) jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg