Prințesa Marie dezvăluie coșmarul trăit de familie, după ce copiii au rămas fără titluri princiare: ”Au fost expuși public, fără nicio pregătire”

4 octombrie, 2022
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg

Viața lor a devenit un calvar, de când Casa Regală daneză a luat o decizie bruscă, neașteptată și bulversantă.

Dacă Regina Margareta vede lucrurile mai tranșant, motivând că totul s-a întâmplat pentru binele și viitorul monarhiei, pe care o vede din ce în ce mai restrânsă, situația este mai complicată pentru cei implicați și anume cei patru copii ai mezinului Reginei, care s-au trezit fără titluri princiare, devenind conți și contese.

Cuplul regal s-a declarat înmărmurit de decizia Margaretei. Soția Prințului Ioachim, Prințesa Marie a declarat că fetița sa de 13 ani, Athena, trăiește un coșmar la școală. Colegii o tachinează, vin și o întreabă dacă mai e sau nu prințesă. Fetița pare de-a dreptul bulversată, ajungând chiar să-și întrebe mama: ”Cum o să mi se spună acum? De ce trebuie să-mi schimb numele?”.

Prințul Ioachim este cel mai mic dintre copiii Reginei. Din mariajul anterior, el îi are pe fiii cei mari, iar cu noua soție, Prințesa Marie, are un băiat de 13 ani, pe Henri (Henrik) și pe fetița Athena, în vârstă de 10 ani.

La această vârstă fragedă, cel mai greu îi este fetiței. Prințesa Marie nu înțelege de ce nu le-a fost dat un timp pentru a pregăti acest eveniment zguduitor pentru copii. ”Datoria noastră este să ne protejăm copiii. Dar ei au fost expuși public, fără niciun avertisment, nicio pregătire. Nu am avut răgazul de a-i pregăti pentru asta, pentru schimbare și pentru reacțiile oamenilor.

Mai mult, li s-a luat numele copiilor noștri. Erau Athena a Danemarcei și Henri al Danemarcei. Acestea erau numele lor. Este total nerezonabil ce s-a întâmplat.”, tună Prințesa Marie.

”Trebuia să ni se dea timp să-i pregătim. Copiii nu gândesc ca noi. Le-au fost răpite numele, asta nu se face.”, a mai spus soția Prințului Ioachim.

De la 1 ianuarie 2023, Prinții Nikolai, Felix, Henri și Prințesa Athena nu vor mai beneficia de titlurile princiare și vor deveni conți și contese de Monpezat. Formula de adresare va deveni ”Excelență”, nu ”Aleteța Voastră Regală.”

Regina Margareta a ieșit și ea cu o lămurire. O puteți citi AICI.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg