După modelul danez, și Prințesa Martha Louise, îndrăgostită de un șaman, și-ar putea pierde titlul

25 octombrie, 2022
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram

Îndrăgostită de un șaman, Prințesa Martha Louise a Norvegiei este acuzată că pune în pericol Coroana, iar a patra succesoare la tron și-ar putea pierde drepturile.

Familiile regale simt nevoia să-și actualizeze regulile. Ei bine, este și cazul monarhiei din Norvegia, căci zvonurile se întețesc, cum că modelul danez ar putea funcționa foarte bine și în această țară scandinavă. Ce poate păți Prințesa Martha Louise?

Regina Margareta a Danemarcei a uimit o lume întreagă după ce a anunțat că-și lasă fără titluri princiare nepoții proveniți de la fiul cel mic, Prințul Ioachim. Iar lucrurile se precipită și în Norvegia, unde a patra succesoare la tron, Prințesa Martha Louise a Norvegiei ar putea rămâne fără drepturi regale.

Potrivit ”Se og Hør”, deja s-a întrunit o celulă de criză pentru a se discuta situația Prințesei Martha Louise, fiica Regelui Harald al V-lea și a Reginei Sonja a Norvegiei.

Se og Hør a aflat că Regele ia în calcul retragerea titlului princiar al femeii în vârstă de 51 de ani. Chiar dacă Prințesa Martha Louise este prima născută a regelui, fratele său mai tânăr, Prințul moștenitor Haakon, în vârstă de 49 de ani, este cel care va urma la Tron? De ce? Știm cu toții că în mod normal pe tron urcă primul născut. Asta se întâmplă întrucât atunci când cei doi s-au născut, altele erau legile. Abia ulterior, târziu, în 1990, a fost adoptat un amendament și la Curtea regală norvegiană ca tronul să poată fi preluat de primul născut indiferent de sex.

Prințesa Martha Louise trăiește o exaltantă poveste de iubire, este îndrăgostită de Șaman Durek Verrett, cu care s-a și logodit. Sondajele de opinie arată că dragostea pentru monarhie a scăzut cu 17%, de anul trecut, când cei doi s-au logodit.

Șamanul Durek Verrett este un vindecător și un ghid spiritual stabilit la Los Angeles. Iubitul de culoare al Prințesei Martha Louise a Norvegiei a șocat-o pe aceasta cu cererea în căsătorie surpriză. El a îngenuncheat neașteptat, în timp ce se aflau la o reuniune cu apropiați în California.

Durek a detaliat revistei People că și-a dorit să fie totul perfect. El se întâlnește cu Prințesa Martha Louise, fiica Regelui Harald al V-lea al Norvegiei și a Reginei Sonja din 2019. Va fi primul bărbat de culoare care va intra într-o familie regală europeană.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
harry si meghan
Lady Susan Hussey  profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei  RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg