Prințesa Martha Louise a Norvegiei, vedeta unui reality show plin de acțiune

27 septembrie, 2023

Rămasă văduvă și logodită acum cu un șaman, fiica Regelui Harald al Norvegiei surprinde din nou, apărând la televizor într-un show de maximă audiență.

Prințesa Martha Louise a Norvegiei și a deschis o școală de câini utilitari, Profimedia (2) jpg

La cei 51 de ani ai săi, Prințesa Martha-Louise a Norvegiei este cu siguranță acolo unde te aștepți mai puțin. După ce și-a anunțat căsătoria cu iubitul său de culoare, controversatul șaman Durek Verrett,  pentru sfârșitul verii 2024, cea mai rebelă prințesă a regatelor scandinave face din nou pași spre prima pagină a ziarelor. În weekend ea va apărea pe micul ecran! Mai concret, începând de duminică, 1 octombrie, Prințesa Martha Louise va fi unul dintre concurenții din „Jaget” („Urmărirea”), unul dintre cele mai așteptate reality show-uri de la televiziunea norvegiană, în care va încerca să scape de poliție.

Care sunt regulile jocului? 8 concurenți, împărțiți în perechi, vor evada din închisoarea Drammen de la periferia orașului Oslo și vor fugi prin țară în căutarea celei mai bune ascunzători. Apoi vor fi urmăriți de investigatori ai poliției, hotărâți să îi trimită înapoi după gratii. Poliția va folosi toate mijloacele moderne - promițând chiar și o recompensă publicului - pentru a-i găsi.

Jocul, care a fost filmat în primăvara anului trecut, este versiunea scandinavă a jocului „Hunted”, care este foarte popular în Marea Britanie. Scenariul este foarte tentant, după cum se poate vedea din textul care însoțește trailerul: „Dispariția în secolul XXI este o sarcină aproape imposibilă. Sistemele de supraveghere ne filmează de până la șaptezeci de ori pe zi. Tot ceea ce facem, de la cumpărăturile din supermarket până la postările pe rețelele de socializare, este acum monitorizat. În ce măsură suntem monitorizați? Puteți scăpa de privirea lui Big Brother? Fiica cea mică a regelui Harald al V-lea al Norvegiei vrea să demonstreze că poate!”, se arată în prezentarea acestui nou sezon al emisiunii pline de adrenalină.

Potrivit presei locale, Prințesa Martha Louise a fost una dintre primele celebrități care au fost contactate și, probabil, cea mai entuziastă. „Știu de când eram copil că mă pricep destul de bine să mă sustrag de la poliție", a dezvăluit ea, povestind chiar jurnaliștilor că s-a ascuns cândva în pădure. Și a durat ore întregi până când membrii Palatului, ajutați de câțiva ofițeri de poliție, au găsit-o în cele din urmă...Recente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg