Prinţesa Mary a Danemarcei a afişat o siluetă perfectă la plajă. Care e dieta ei?

28 decembrie, 2017
Princess Mary during the naming of the a ship 'Stenaweco Impulse' part of Stena Line at Langelinie harbor in Copenhagen  jpeg

A fost comparată destul de des cu Ducesa de Cambridge, ba chiar s-a zvonit că garderoba ei ar fi inspirată din stilul lui Kate. Mereu elegantă şi silfidă, Prinţesa Mary este un etalon al casei regale daneze prin graţia, dar şi bunul gust vestimentar.

Aşa arată la 45 de ani

Un punct forte al apariţiilor ei fără cusur este faptul că se bucură, la cei 45 de ani, de o siluetă ca trasă prin inel. Lucru de care ne-am convins, zilele trecute, când am văzut-o în costum de baie, în timpul vacanţei sale în Australia.

Dar cum reuşeşte Prinţesa Mary să arate atât de bine la 45 de ani? Ei bine, surse din anturajul acesteia susţin că Prinţesa Moştenitoare a Danemarcei îşi menţine spiritul tânăr şi silueta silfidă cu ajutorul dietei ketogenice. ”O avea ea patru copii, dar e în cea mai bună formă a vieţii sale”, a spus o sursă pentru New Idea.

Alături de soţul său

Aşadar, dieta ketogenică, cea pe care o urmează şi Gwyneth Paltrow sau Kim Kardashian, este secretul siluetei sale. Potrivit specialiştilor, dieta ketogenică este o dietă în care corpul arde grăsimi pentru energie. Asta pentru că-n timp ce o dietă obişnuită e alcătuită de 30-50 % carbohidraţi, dieta ketogenică se bazează doar pe 5-20%.

Cu dieta ketogenică, Prinţesa Mary are voie la nuci, somon, dar şi legume verzi. ”Mary îşi doreşte cu ardoare să fie în cea mai bună formă a sa, indiferent de vârsta pe care o are”, a declarat o sursă despre convingerea prinţesei de a ţine această dietă.

Alături de cei patru copii ai ei

Prinţesa Mary a fost în vacanţă în Palm Beach, Sydney, alături de soţul ei, Prinţul Frederik al Danemarcei, şi de cei patru copii ai lor: Prinţul Christian, Prinţesa Isabella, Prinţul Vincent şi Prinţesa Josephine.Recente pe Ok! Magazine

meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg