"Prințesa" Meghan Markle! Cât de dezamăgită a fost când viața la palat nu a fost așa cum credea ea

22 decembrie, 2023

Meghan Markle ar fi fost șocată de casa în care locuia Prințul Harry atunci când l-a cunoscut, susține un comentator regal.

meghan markle 3 jpg

Meghan Markle nu a știut că "nu va locui într-un palat" atunci când l-a cunoscut pe actualul ei soț, Prințul Harry, a afirmat un comentator regal. Autorul Tom Bower a declarat că ducesa de Sussex a considerat că traiul în casele regale din Nottingham și Frogmore Cottages a fost ca o "condamnare la închisoare".

El a declarat pentru revista Closer!: "Ea nu și-a dat seama când s-a cuplat cu Harry că el nu avea mulți bani și că nu avea de gând să locuiască într-un palat. Nu au avut presiunea de a avea un venit mare cât timp au stat în Marea Britanie când nu aveau o casă foarte mare cu vedere la Pacific. Meghan nu a vrut niciodată să trăiască într-o casă mică în Anglia. Pentru ea, Frogmore a fost ca o condamnare la închisoare." 

De când și-au încheiat îndatoririle regale, în martie 2020, cuplul s-a mutat în California, unde deține o casă în Montecito, chiar lângă Santa Barbara. Se pare că locuința lor are nouă dormitoare, un spa, o sală de gimnastică, o cramă, un garaj pentru cinci mașini și se află pe un teren de 5,4 acri, notează The Express.

Departe de casele de dimensiuni mai modeste pe care le ocupau în Marea Britanie, locuința lor din Montecito are, de asemenea, o piscină privată, un teren de tenis, o grădină de trandafiri, o căsuță pentru copii și o casă de oaspeți cu două paturi. Cuplul ar locui în același cartier cu Oprah Winfrey, Ellen Degeneres, Orlando Bloom și Katy Perry.

După ce a părăsit Marea Britanie, cuplul s-a mutat mai întâi în Canada, înainte de a se stabili în noua lor casă în iulie 2020, în timpul pandemiei de coronavirus. Cuplul a vorbit despre fosta lor casă de la Palatul Kensington, cu sediul la Nottingham Cottage, în serialul lor depe Netflix, lansat la sfârșitul anului 2022.

În timpul unui episod, Meghan Markle a spus: "Nu am mai văzut-o niciodată: "Palatul Kensington sună foarte regal, bineînțeles că sună, scrie "palat" în nume. Dar Nottingham Cottage era atât de mic".

Descriind locuința, Meghan Markle a adăugat: "Oamenii credeau că trăim într-un palat și nu era așa. Ei bine, o căsuță într-un palat". Harry a completat-o spunând: "Totul este ușor înclinat, tavane foarte joase.

Așa că nu știu cine a fost acolo înainte, dar trebuie să fi fost foarte scund."

Meghan Markle a adăugat: "Harry s-ar fi lovit constant la cap în acel loc, pentru că este foarte înalt." Înainte de a se muta peste ocean, cuplul a locuit și în Frogmore Cottage din Windsor, care a fost supus unei renovări de 2,4 milioane de lire sterline înainte de a se muta. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Beatrice și Eugenie, Profimedia jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg