Prinţesa Moştenitoare a Norvegiei, în tandreţuri la plajă cu soţul său

12 aprilie, 2018
*EXCLUSIVE* Mette Marit, Crown Princess of Norway, and husband, Prince Haakon, enjoy the good life in Mexico! jpeg

Asta da ipostază inedită pentru un cuplu princiar! Nu că n-am fi conştienţi că şi regalităţile merg în vacanţe, şi, evident, poartă costume de baie, dar este o premieră în a-i vedea pe prinţii moştenitori ai Norvegiei în ipostaze amoroase, la plajă!

Prinţul Haakon şi soţia sa, Prinţesa Mette-Marit

Prinţesa Mette-Marit şi soţul său, prinţul moştenitor Hakoon al Norvegiei, au fost surprinşi la plajă, în timpul vacanţei lor în Mexic. Cei doi apar în fotografiile surprinse de paparazzi în ţinute sumare, bucurându-se de timpul petrecut împreună. Ba mai mult, cei dor apar sărutându-se şi îmbrăţişându-se, ipostaze fireşti pentru un cuplu căsătorit, însă inedite pentru membri ai unei casei regale.

image image

Amintim că-n urmă cu puţin timp, Prinţesa Mette-Marit a suferit o intervenţie chirurgicală minoră. Aparent, în prezent, aceasta se simte bine şi se bucură de timpul petrecut departe de îndatoririle regale.

Mette-Marit şi Prinţul Moştenitor Hakoon al Norvergiei sunt căsătoriţi din 2001. Împreună au doi copii: Prinţesa Ingrid Alexandra a Norvegiei şi Prinţul Sverre Magnus al Norvegiei. Prinţesa Mette-Marit are un băiat dintr-o relaţie anterioară, pe nume Marius Borg Hoiby, care s-a înstrăinat de viaţa regală.

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg