Prințesa Moștenitoare a Norvegiei, în tandrețuri la plajă cu soțul său

Citeste tot despre:

,

Asta da ipostază inedită pentru un cuplu princiar! Nu că n-am fi conștienți că și regalitățile merg în vacanțe, și, evident, poartă costume de baie, dar este o premieră în a-i vedea pe prinții moștenitori ai Norvegiei în ipostaze amoroase, la plajă!

Prințul Haakon și soția sa, Prințesa Mette-Marit

Prințesa Mette-Marit și soțul său, prințul moștenitor Hakoon al Norvegiei, au fost surprinși la plajă, în timpul vacanței lor în Mexic. Cei doi apar în fotografiile surprinse de paparazzi în ținute sumare, bucurându-se de timpul petrecut împreună. Ba mai mult, cei dor apar sărutându-se și îmbrățișându-se, ipostaze firești pentru un cuplu căsătorit, însă inedite pentru membri ai unei casei regale.

Amintim că-n urmă cu puțin timp, Prințesa Mette-Marit a suferit o intervenție chirurgicală minoră. Aparent, în prezent, aceasta se simte bine și se bucură de timpul petrecut departe de îndatoririle regale.

Mette-Marit și Prințul Moștenitor Hakoon al Norvergiei sunt căsătoriți din 2001. Împreună au doi copii: Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei și Prințul Sverre Magnus al Norvegiei. Prințesa Mette-Marit are un băiat dintr-o relație anterioară, pe nume Marius Borg Hoiby, care s-a înstrăinat de viața regală.

foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA