Prințesa moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei dă semne că se simte bine! La ce eveniment a apărut

16 aprilie, 2024

Pe 14 aprilie 2024, Prințesa moștenitoare Mette-Marit a Norvegiei a prezentat premiile pentru cercetare medicală și părea că se simte bine, după o perioadă mai... provocatoare.

Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg

Premiile pentru cercetare medicală ale Asociației Norvegiene de Sănătate au fost acordate în cadrul unei ceremonii la care a asistat și viitoarea regină norvegiană. Prințesa moștenitoare Mette-Marit a arătat foarte bine, într-o fustă amplă, albastru electric, taior negru cu o curea subțire, care îi marca talia și pantofi negri cu toc.

Zâmbitoare și amabilă, prințesa părea din nou în elementul ei.

La eveniment, profesorul Kristina Hermann Haugaa a primit premiul pentru cercetarea medicală a inimii, iar profesorul Ingvild Tina Saltvedt a primit premiul pentru cercetarea medicală a demenței. Asociația Norvegiană de Sănătate este o organizație voluntară care lucrează pentru prevenirea demenței și a bolilor cardiovasculare.

Eforturile lor sunt susținute de campanii de strângere de fonduri și de donații.

Mette-Marit, Prințesa moștenitoare a Norvegiei (născută Mette-Marit Tjessem Høiby, la 19 august 1973) este soția lui Haakon, Prințul moștenitor al Norvegiei, primul născut al Regelui Harald al V-lea al Norvegiei. Ei sunt cei care vor urca în curând la tron, actualul suveran având 87 de ani și serioase probleme de sănătate.

Mette-Marit și Haakon au, la rândul lor, doi moștenitori: Prințesa Ingrid Alexandra și Prințul Sverre Magnus. Însă Prințesa mai are un fiu dintr-o relație anterioară. E vorba de Marius Borg, un tânăr care își trăiește viața departe de Coroană.

Fiul cel mare al soției Prințului moștenitor Haakon, Marius Borg Høiby, născut din relația lui Mette-Marit cu fostul ei partener, cauzează diverse probleme familiei sale. Între aventurile sale amoroase foarte mediatizate, viața de noapte intensă din Oslo, postările sale de pe Instagram cu vacanțele pe care le face cu familia și zvonurile privind o relație proastă cu tatăl său vitreg, tânărul de 27 de ani ocupă cu regularitate primele pagini ale ziarelor norvegiene.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Academia Regală de Artă Dramatică, GettyImages (4) jpg
Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg