Prințesa moștenitoare suedeză și-a dus copiii la meci. În tribună au stat lângă Zlatan Ibrahimovic

13 iunie, 2024

Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar au urmărit din tribune un meci amical de fotbal disputat între Suedia și Serbia.

Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Estelle și Prințul Oscar la meci, Profimedia (3) jpg

Viitorii regi ai Suediei au luat loc în tribunele Friends Arena din Stockholm pentru a sprijini echipa națională de fotbal a Suediei. Alături de ei stătea Zlatan Ibrahimovic, fost fotbalist suedez de origine bosniaco-croată, care a jucat pe postul de atacant. Acesta este considerat unul dintre cei mai mari atacanți din istorie, datorită execuțiilor și tehnicii sale excepționale, fiind deseori comparat cu Marco van Basten. Acum, el are 42 de ani.

Victoria părea foarte captivată de ce se petrecea în tribune, ba chiar ea era cea care îi explica lucruri micuțului prinț Oscar.

Prințesa Estelle a stat lângă tatăl ei, Prințul Daniel. 

Cei doi viitori monarhi suedezi sunt foarte apropiați de copiii lor și îi duc mereu la evenimente sau expoziții.

Din păcate pentru suedezi însă, familia regală nu le-a purtat noroc. În meciul de pregătire, Serbia a plecat învingătoare de la Stockholm, după un scor tranșant: 0 - 3.

Naţionala de fotbal a Serbiei a încheiat pregătirile pentru EURO 2024 cu o victorie cu 3-0 împotriva Suediei, într-un meci disputat sâmbătă la Stockholm, informează Reuters.

Sergej Milinkovic-Savic a deschis scorul în minutul 18. Suedia, care a ratat calificarea la EURO 2024, l-a introdus la pauză pe Alexander Isak şi şi-a creat mai multe ocazii, însă Aleksandar Mitrovic a majorat diferenţa în minutul 60, înainte de a fi înlocuit de Dusan Tadic, care a închis tabela în minutul 70.

Golgheterul record al Suediei, Zlatan Ibrahimovic, golgheterul all-time al naţionalei Suediei, a fost printre cei 46.956 de spectatori din tribune, după meci fiind organizată o ceremonie în onoarea sa.

La EURO 2024, care va avea loc în Germania, Serbia va juca în Grupa C, urmând să întâlnească Anglia, Slovenia şi Danemarca, scrie Agerpres.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg