Prințesa Olympia a Greciei a impresionat ca domnișoară de onoare la nunta mătușii Prințesa Teodora

1 octombrie, 2024

Ceremonia a avut loc la Atena pe 28 septembrie. Olympia a Greciei a fost o splendidă domnișoară de onoare la Catedrala Metropolitană.

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (3) jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei, Prințesa Moștenitoare Marie Chantal a Greciei și fosta Regina Anne Marie a Greciei, Profimedia jpg

Prințesa Maria-Olympia a Greciei, Prințesa Moștenitoare Marie-Chantal a Greciei și fosta Regina Anne-Marie a Greciei, Profimedia

Olympia a Greciei și-a intrat impecabil în rol ca domnișoară de onoare, la nunta de sâmbătă a mătușii ei, Prințesa Teodora.

Fiica în vârstă de 28 de ani a Prințului moștenitor Pavlos și a Prințesei moștenitoare Marie-Chantal a fost adorabilă într-o rochie satinată în culoarea lavandei. Părul ei blond a fost prins în coc și a avut un machiaj foarte discret.

Printre alte domnișoare de onoare de la marea nuntă grecească de sâmbătă s-a mai numărat și verișoara primară a Olympiei, Arrietta Morales de Grecia, fiica surorii mai mari a lui Pavlos, Prințesa Alexia, scrie presa greacă.

Prințesa Maria Olympia a Greciei, Profimedia (5) jpg

Arrietta și Prințesa Olympia la nunta mătușii lor, Prințesa Teodora.

Pe 28 septembrie, Prințesa Teodora, fiica regretatului Rege Constantin și a reginei Anne-Marie, s-a căsătorit cu logodnicul ei american în cadrul unei ceremonii la Atena, Grecia.

Prințesa Teodora, în vârstă de 41 de ani, și-a anunțat logodna cu avocatul din Los Angeles în noiembrie 2018. Nunta lor fusese amânată de două ori, prima dată în 2020, din cauza pandemiei COVID-19, și din nou în urma decesului tatălui Teodorei în ianuarie 2023.

Cuplul a făcut schimb de jurăminte la Catedrala Metropolitană Buna Vestire, aceeași biserică în care părinții Teodorei s-au căsătorit pe 18 septembrie 1964. Regele Constantin și Regina Anne-Marie au avut 60 de ani de căsătorie și cinci copii, pe Prințesa Alexia, Prințul moștenitor Pavlos, Prințul Nikolaos, Prințesa Teodora și Prințul Philippos.

Pavlos, Custodele Coroanei Greci, Prinț al Danemarcei, este fiul cel mare al regelui Constantin al II-lea al Greciei, care a fost rege al grecilor din 1964 până la abolirea monarhiei în 1973. Monarhia grecească a fost abolită și înlocuită cu Republica Elenă. Pavlos a fost numit Principe Moștenitor al Greciei și Custodele Coroanei de la nașterea sa, rămânând cu această titulatură pe perioada domniei tatălui său.

Datorită legii salice, Pavlos este membru al Casei de Schleswig-Holstein-Sonderburg-Glücksburg fiind o ramură al Casei de Oldenburg.

Pavlos are cinci copii: pe Prințesa Maria Olympia, pe Prințul Constantine Alexios, pe Prințul Achileas Andreas, pe Prințul Odysseas-Kimon și pe Prințul Aristidis-Stavros.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg   GettyImages 1270792070 jpg
Regele Juan Carlos   GettyImages 143459168 jpg
Regina Letizia si secretara ei, Maria Dolores Ocaña   profimedia 0862669164 jpg
Regina Letizia a Spaniei Foto Profimedia (8) jpg
Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (1) jpg
Prințesa Madeleine, GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Columbia Foto Profimedia (10) jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Shuttestock jpg
Prințul Harry la Wellchild, Profimedia (2) jpg
Ducele de Westminster și Olivia Henson, Profimedia jpg
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
Eugenie, Beatrice, Anne, Andrew, Kate, Prințul William, Meghan Markle, Prințul Harry și prințul Phillip în 2017, Profimedia jpg
Tatiana Blatnik, fosta Printesa Tatiana a Greciei   Instagram jpg
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei cu Papa Francisc la Bruxelles   Frederic Andrieu, Casa Regala belgiana (1) jpg
FotoJet Iman jpg
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia a Spania la nunța Prințesei Teodora a Greciei Foto Getty Images (4) jpg
Prințesa Teodora a Greciei Foto Profimedia (4) jpg