Prințesa Rajwa a Iordaniei a pozat pentru prima dată însărcinată, la un an de la nunta cu Prințul Hussein

3 iunie, 2024

Pentru prima dată, Prințesa Rajwa a Iordaniei a pozat însărcinată! Peste puțin timp, ea și Prințul moștenitor Hussein vor deveni părinți pentru prima oară!

Prințesa Rajwa însărcinată Foto Casa Regală Hașemită 3 jpg

Familia regală iordaniană a avut din nou motiv de sărbătoare! Pe 1 iunie s-a împlinit un an de când Prințul moștenitor Hussein și Prințesa Rajwa s-au căsătorit în cadrul unei nunți spectaculoase care a avut loc la Palatul Zahran. La nuntă au participat numeroși membri ai familiilor regale din întreaga lume, printre care regele Juan Carlos și regina Sofia, prințul și prințesa de Wales, William, Maxima și Amalia de Olanda și Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei. 

La 365 de zile de la nuntă, cuplul are o mulțime de motive să sărbătorească, printre care și faptul că Prințesa Rajwa e însărcinată cu primului lor copil, a cărui naștere este așteptată în această vară, după cum a confirmat Curtea Hașemită. Bebelușul îi va face pentru prima dată bunici pe regele Abdullah și regina Rania și va garanta, de asemenea, succesiunea dinastică, întrucât va fi al doilea în linia de succesiune la tron.

În portretele oficiale împărtășite de Casa Regală Iordaniană cu ocazia acestei aniversări, Prințesa Rajwa a pozat pentru prima dată însărcinată. Apare îmbrăcată într-o rochie roșie vaporoasă, de vară, de la Alice and Olivia. Ea a accesorizat look-ul cu cercei de aur și perle. În ceea ce privește părul și machiajul, ea și-a aranjat părul lung în bucle naturale, iar make-up-ul l-a avut în nuanțe de maro. 

Prințul Hussein și Prințesa Rajwa, pregătiri pentru venirea pe lume a primului lor copil

Aceasta este a doua oară când vedem burtica Prințesei Rajwa de când sarcina ei a fost anunțată oficial pe 10 aprilie. Prima dată a fost în timpul unei ieșiri pe care a făcut-o la începutul lunii mai pentru a face cumpărături pentru primul ei născut (nu se știe încă dacă este băiat sau fată) la un magazin din Amman numit Peek-a-boo Store, specializat în produse de ultimă generație pentru bebeluși, de la cărucioare lajucării și haine.

La rândul său, Prințul Hussein a vorbit despre mariajul cu Rajwa și venirea pe lume a copilului lor într-un interviu de la o televiziune iordaniană. „M-am schimbat în bine. Este o mare binecuvântare că mi-am găsit partenera de viață. Căsătoria m-a ajutat să fiu mai calm. Suntem fericiți și încântați de această nouă etapă, totul se va schimba odată cu copiii. Familia mea este, de asemenea, foarte încântată, iar mama mea (regina Rania) a început deja să cumpere lucruri. Este foarte frumos”. 

Foto: Casa Regală Hașemită, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia Foto Profimedia (23) jpg
Sarah Ferguson pe mana stilistilor   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry profimedia 0871667832 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Ducesa Sophie la garden party  profimedia 0871197985 jpg
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Charlene de Monaco și fina ei colaj jpg