Prințesa Rajwa și Prințul Hussein ai Iordaniei au devenit părinți! Ce sex are bebelușul nou-născut

3 august, 2024

Prințesa Rajwa și Prințul moștenitor Hussein bin Abdullah au devenit în această dimineață părinți pentru prima oară! Fetița lor a venit pe lume!

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein și Prințesa Iman Foto Instagram jpg

Bucurie mare în Iordania! Astăzi, 3 august, Prințesa Rawja a Iordaniei a adus pe lume primul ei copil și al Prințului Hussein, moștenitorul tronului hașemit. Noii părinți au anunțat că au o fetiță, căreia i-au pus numele Iman.

Regele și Regina Iordaniei și-au exprimat bucuria pe X. Regele Abduallah a declarat că sosirea nepoatei sale a "luminat familia". Un mesaj special a avut și Regina Rania, care a felicitat cuplul și a urat binecuvântări pentru ei și pentru primul lor copil.

Constituția Iordaniei prevede ca tronul să treacă la moștenitorii de sex masculin. Deoarece copilul este o fetiță, linia de succesiune nu se va schimba. Prințul moștenitor Hussein este moștenitorul tronului și este urmat în prezent de fratele său, prințul Hashem. Noul membru al familiei regale va primi titlurile de Alteța Sa Regală și prințesă.

Prințul Hussein, cu fetița nou-născută în brațe

Imediat după anunțul fericit făcut și de Casa Regală hașemită, Prințul Hussein al Iordaniei a distribuit pe contul său oficial de Instagram un clip video cu el, în care își ține în brațe fetița nou-născută, pe Iman. 

Conform tradiției, tatăl îi rostește la ureche fetiței sale câteva cuvinte. „Alteța Sa Regală Prințul Al Hussein bin Abdullah II, Prințul Moștenitor, o cheamă la ureche pe fiica sa nou-născută, Prințesa Iman bint Al Hussein, urmând Sunnah Trimisului lui Allah, Allah să o binecuvânteze și să-i dea pace”, se arată în descrierea clipului postat pe Instagram.

Prințesa Rawja a Iordaniei, mamă la 30 de ani

Prințesa Rajwa, care a împlinit 30 de ani în aprilie, este fiica regretatului om de afaceri saudit Khalid bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al-Saif, care a murit în luna ianuarie a acestui an, și a soției acestuia, Azza bint Nayef Abdulaziz Ahmad Al-Sudairi. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Printesa Charlene, Printul Albert, Printul Jacques si Printesa Gabriella la picnicul princiar   profimedia 0905633011 jpg
Lucas Tindall fiu Zara profimedia 0905573697 jpg
Regele Frederik, Printul Christian si Regina Mary   de la palat la ferma   Casa Regala daneza jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe profimedia 0905973065 jpg
Principesa Sofia la Palatul Elisabeta sept 2024   Casa Majestatii Sale (3) jpg
Regele Charles la Balmoral Foto Getty Images (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Meghan Markle și Prințul Harry în Columbia Foto Profimedia (1) jpg
Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg