Prințesa Rajwa, superbă în a doua rochie de mireasă. Ce au purtat fețele regale la banchetul nupțial

2 iunie, 2023

Ieri, toată lumea bună de la casele regale ale lumii s-au adunat la nunta Prințului moștenitor al Iordaniei cu aleasa sa, frumoasa Rajwa.

După ceremonia nupțială care a avut loc la palatul regal din Amman și-n urma căreia arhitecta saudită Rajwa Al Seif a devenit soția viitorului rege al Iordaniei, toți invitații s-au strâns la banchetul de după, acolo unde au fost primiți de Regele Abdullah, Regina Rania, Prințul moștenitor Hussein și frumoasa sa soție, Prințesa Rajwa.

Aceasta din urmă și-a schimbat rochia de mireasă creație Elie Saab, purtată pe zi, cu una la fel de spectaculoasă, de la Dolce&Gabbana, însă mult mai comod de purtat la o petrecere.

Pe lângă tânăra mireasă, cea mai așteptată prezență feminină de la banchet a fost, desigur, Kate Middleton, iar Prințesa de Wales nu a dezamăgit așteptările, strălucind, pur și simplu, la banchet în rochia ei cu paiete de la Jenny Packham, accesorizată cu spectaculoasa tiară Lover's Knot, care i-a aparținut Prințesei Diana.

Verișoara lui William, Prințesa Beatrice, prezentă și ea la nunta regală alături de soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, a fost și ea o prezență glam în rochia ei de la Reem Acra, accesorizată cu tiara familiei York. 

O altă prezență care a adunat toate laudele a fost cea a Prințesei moștenitoare a Suediei, Victoria, însoțită de Prințul Daniel. Victoria a purtat la banchetul regal o spectaculoasă rochie fucsia, care i-a venit ca turnată, iar elementul wow a fost, bineînțeles, acea tiară regală cu o lucrătură foarte fină.

Alte fețe regale prezente la evenimentul nupțial de ieri au fost Regina Máxima a Țărilor de Jos, Regele Willem-Alexander și fiica lor cea mare, Prințesa Amalia, Prințesa Sofia de Liechtenstein, Prințul Frederik și Prințesa Mary ai Danemarcei, Majestatea Sa Margareta a României și Principele Radu și foștii suverani ai Spaniei, Juan Carlos și Sofia.

nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780769792 jpg

Ceremonia de nuntă a avut loc în grădinile Palatului Zahran, din capitala Amman - apoi, mirii au salutat mulțimea dintr-o mașină retro decapotabilă, pe străzi, până când au ajuns la modernul Palat Al Husseiniya, unde aceștia și-au primit invitații, circa 1.700, la un banchet opulent.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Ducesa1, Profimedia PNG
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (9) jpg
Kate Middleton în rochie transparentă, Getty (5) jpg
Andrew si Charles jpg
Prințesa Ingrid Alexandra a Norvegiei, Getty (4) jpg
HSH Princess Charlene of Monaco, HSH Prince Jacques of Monaco, HSH Princess Gabriella of Monaco, Charlotte Casiraghi, Foto Profimedia jpg
Prințesa Rajwa și Prințul Hussein în vizită în SUA 2 foto Instagram png
Kate Middleton, distracție cu copiii din Kent, Foto Getty (8) jpg
Cuplul regal la balcon jpg
Regina Mathilde a Belgiei intr un total look Carolina Herrera   casa regala (2) jpg
site ul familiei regale jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Universitatea Titu Maiorescu   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
Meghan Markle, Getty (8) jpg
Printul Harry si Charles jpeg
Harry și Eugenie, Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României Facebook jpg
Regele Charles Camilla jpg
Kate Middleton (29) jpg