Prințesa Rajwa, superbă în a doua rochie de mireasă. Ce au purtat fețele regale la banchetul nupțial

2 iunie, 2023

Ieri, toată lumea bună de la casele regale ale lumii s-au adunat la nunta Prințului moștenitor al Iordaniei cu aleasa sa, frumoasa Rajwa.

După ceremonia nupțială care a avut loc la palatul regal din Amman și-n urma căreia arhitecta saudită Rajwa Al Seif a devenit soția viitorului rege al Iordaniei, toți invitații s-au strâns la banchetul de după, acolo unde au fost primiți de Regele Abdullah, Regina Rania, Prințul moștenitor Hussein și frumoasa sa soție, Prințesa Rajwa.

Aceasta din urmă și-a schimbat rochia de mireasă creație Elie Saab, purtată pe zi, cu una la fel de spectaculoasă, de la Dolce&Gabbana, însă mult mai comod de purtat la o petrecere.

Pe lângă tânăra mireasă, cea mai așteptată prezență feminină de la banchet a fost, desigur, Kate Middleton, iar Prințesa de Wales nu a dezamăgit așteptările, strălucind, pur și simplu, la banchet în rochia ei cu paiete de la Jenny Packham, accesorizată cu spectaculoasa tiară Lover's Knot, care i-a aparținut Prințesei Diana.

Verișoara lui William, Prințesa Beatrice, prezentă și ea la nunta regală alături de soțul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, a fost și ea o prezență glam în rochia ei de la Reem Acra, accesorizată cu tiara familiei York. 

O altă prezență care a adunat toate laudele a fost cea a Prințesei moștenitoare a Suediei, Victoria, însoțită de Prințul Daniel. Victoria a purtat la banchetul regal o spectaculoasă rochie fucsia, care i-a venit ca turnată, iar elementul wow a fost, bineînțeles, acea tiară regală cu o lucrătură foarte fină.

Alte fețe regale prezente la evenimentul nupțial de ieri au fost Regina Máxima a Țărilor de Jos, Regele Willem-Alexander și fiica lor cea mare, Prințesa Amalia, Prințesa Sofia de Liechtenstein, Prințul Frederik și Prințesa Mary ai Danemarcei, Majestatea Sa Margareta a României și Principele Radu și foștii suverani ai Spaniei, Juan Carlos și Sofia.

nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif   profimedia 0780769792 jpg

Ceremonia de nuntă a avut loc în grădinile Palatului Zahran, din capitala Amman - apoi, mirii au salutat mulțimea dintr-o mașină retro decapotabilă, pe străzi, până când au ajuns la modernul Palat Al Husseiniya, unde aceștia și-au primit invitații, circa 1.700, la un banchet opulent.

Foto: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (2) jpg
Harry și Meghan profimedia 0801441590 jpg
Kate Middleton și Prințul William (1) jpg
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
Lady Gabriella Kingston și Thomas Kingston, Profimedia jpg
Pippa, Carole și Kate Middleton, Profimedia (1) jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
Printesa Isabella a Danemarcei Foto Getty Images jpg
Wallis Simpson și Ducele de Windsor   GettyImages 3430676 jpg
Prințesa Charlene de Monaco la campionatul de rugby  GettyImages 2147944792 jpg
Regina Camilla Foto profimedia (6) jpg
FotoJetdeKent jpg
regele charles si william si harry jpg
Meghan Markle cu Kelly McKee Zajfen pt Alliance of Moms   FOTO Instagram (1) jpg
Regina Mary, GettyImages jpg
Sofia Ducesa de Huescar și Letizia Foto profimedia jpg