Prințesa Rawja a Iordaniei a împlinit 30 de ani! Ce urare specială i-a transmis public soțul ei, Hussein

29 aprilie, 2024

Duminică, 28 aprilie, Prințesa Rawja a Iordaniei a împlinit 30 de ani, iar soțul ei, Prințul Hussein, a felicitat-o public pentru frumoasa vârstă! Cei doi vor deveni anul acesta părinți pentru prima dată!

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein al Iordaniei, Getty (1) jpg

Motiv de sărbătoare în Iordania! Ieri, Prințesa Rawja a împlinit 30 de ani, vârsta la care așteaptă venirea pe lume a primului ei copil și al Prințului Hussein, viitorul rege al Iordaniei.

Cu ocazia aniversării sale, Rawja a primit un cadou special din partea soțului ei, Prințul Hussein al Iordaniei a postat pe Instagram, unde are milioane de fani, o imagine în care soția lui apare în prim plan, într-o rochie roșie. 

A avut și un mesaj: „Fie ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să hrănească legătura dintre noi. La mulți ani, Rajwa!”.

Prințesa Rajwa s-a căsătorit cu Prințul Hussein al Iordaniei anul trecut

Arhitecta Rajwa Alseif s-a căsătorit cu Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei la 1 iunie 2023, în cadrul unei nunți spectaculoase la Palatului Zahran. Mireasa și-a făcut intrarea triumfală într-un superb Rolls-Royce Phantom.

Pentru o zi atât de specială, Prințesa Rawja a purtat o rochie elegantă semnată Elie Saab, cu un decolteu asimetric, mâneci lungi și o croială impecabilă, care se mula pe silueta ei. A fost o zi foarte fericită pentru întreaga familie regală iordaniană!

La nuntă au participat numeroși membri ai familiilor regale din întreaga lume. Printre aceștia s-au numărat regele Juan Carlos și regina Sofia, prințul și prințesa de Wales, William și Máxima de Olanda, însoțiți de prințesa Amalia, și actualii rege și regină ai Danemarcei, Frederick și Mary.

După nuntă, tinerii căsătoriți, într-o mașină decapotabilă, au făcut un tur grandios al străzilor din Amman, în entuziasmul poporului iordanian, care a ieșit în stradă. Apoi au sărbătorit în stil mare. 

Vor deveni părinți

La începutul lunii aprilie, Rajwa și Prințul Moștenitor Hussein al Iordaniei au dat vestea cea mare: prințesa este însărcinată! 

„Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil, care va veni pe lume în această vară", e mesajul mesaj oficial. „Curtea Regală Hașemită transmite sincerele sale felicitări Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această ocazie și le urează Altețelor Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein și Prințesa Rajwa multă sănătate și bucurii în timp ce își întâmpină bebelușul”.

Bebelușul care urmează să vină pe lume va fi primul nepot al Reginei Rania, în vârstă de 53 de ani, și al Regelui Abdullah, în vârstă de 62 de ani. Potrivit presei internaționale, bebelușul regal va primi titlurile de Alteță Regală și Prinț/Prințesă. Dacă bebelușul va fi băiat, el va fi al doilea în linia de succesiune la tronul Regatului Hașemit al Iordaniei.

Potrivit constituției țării, adoptată în 1952, tronul este ereditar în dinastia regelui Abdullah Ibn Al-Hussein și trece în succesiune liniară de la rege la fiul său cel mai mare și așa mai departe. Dacă bebelușul este de sex feminin, nu va exista nicio modificare a liniei de succesiune. Prințul moștenitor Hussein este moștenitorul tronului, urmat de fratele său mai mic, prințul Hashem.

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram Prințul Hussein



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg