Prințesa Sofia a Suediei: cum să arăți regal și cool, cu puțin peste 1.000 de euro

26 octombrie, 2022

Este greu să fii șic într-o țară destul de friguroasă, precum Regatul Suediei, însă Prințesa Sofia reușește să întoarcă capete oriunde merge.

sofia profimedia 0733120674 jpg

Ieri, Prințesa Sofia a Suediei l-a însoțit pe chipeșul Prinț Carl Philip într-o vizită de două zile în regiunea Varmland, ocazie ci care tânăra de 37 de ani a purtat o ținută all white foarte elegantă.

Prințesa suedeză, mamă a trei copii, a purtat o haină lungă Odd Molly în culoarea „Winter White”, care se vinde cu 399 de lire sterline.

Descrierea produsului vestimentar sună cam așa: "Odd Molly Vendela Coat este o haină lungă de lână, cu guler din blană artificială. Dacă vrei să arăți ca o adevărată regină ori de câte ori ieși afară, aceasta este haina ta!". Ei bine, Sofia chiar arată ca o regină.

Prințesa Sofia și-a completat paltonul cu niște botine din piele întoarsă, nuanța cognac. Cum aceste articole de încălțăminte sunt sold out, nu este clar cât costau ele la momentul achiziției.

Pe sub haină, soția Prințului Carl Philip a purtat un pulover crem de la brandul Soft Goat, care se vinde cu 245 de lire sterline, și o pereche de pantaloni largi, în valoare de circa 150 lire sterline. Costul total al acestei ținute extrem de șic, în nuanțe de alb și crem, ajunge la aproape 1.000 de lire sterline (1.150 euro).

Cât despre coafură, Prințesa Sofia n-a ales nimic pretențios, preferând să-și poarte părul liber și lăsând noua ei nuanță de păr să iasă în evidență.

La rândul lui, Prințul Carl Philip, în vârstă de 43 de ani, a arătat chipeș ca de obicei, alegând să poarte în timpul vizitei regale un costum într-o nuanță de bleumarin și să sfideze frigul. 

Prințul Carl Philip, mezinul Regelui Carl Gustaf al Suediei, s-a căsătorit cu frumoasa lui Sofia în anul 2015 și, de atunci, cei doi au devenit părinții a trei băieți: Prinții Julian, Alexandru și Gabriel.

Foto: Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg