Prințesa Sofia îl va face pe Prințul Carl Philip al Suediei tată pentru a doua oară!

Familia regală suedeză se mărește din nou! Singurul băiat al Regelui Suediei urmează să devină tată a doua oară, soția sa, Prințesa Sofia, fiind însărcinată din nou!

La nici un an de la venirea pe lume a Prințului Alexander, Prințul Carl și Prințesa Sofia se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară. Vestea ne-a fost dată ieri,  printr-un comunicat oficial emis de Casa Regală Suedeză. ”Suntem fericiți să vă anunțăm că aștept venirea pe lume a unui copil, un frate pentru Prințul Alexander. De-abia așteptăm să-i urăm bun venit pe lume noului membru al familiei noastre”, au transmis Prinții Suediei prin acest comunicat.

Cu această ocazie, Casa Regală Suedeză a anunțat că data nașterii celui de-al patrulea membru al familiei Prințului Carl Philip se așteaptă să fie în luna septembrie. Tot ieri, a fost făcut public și un nou portret al primului născut al celor doi, Prințul Alexander. În imaginea respectivă, micuțul de nici un apare în brațele părinților săi, zâmbind către cameră, și demonstrându-le tuturor că este, pur și simplu, adorabil.

Noul portret al Prințului Alexander

Amintim că Prințul Alexander a venit pe lume în aprilie 2016 și le-a schimbat complet viața părinților lui. ”Este uimitor. A avea copii îți schimbă toată viața. (…) Alexander este un băiețel simpatic și foarte cuminte.”, a declarat Prințesa Sofia în urmă cu câteva luni.

Cel de-al doilea copil al cuplului va fi cel de-al șaselea nepot pentru Regina Silvia și pentru Regele Carl XVI Gustaf. Pe lângă copiii Sofiei și Carl Philip, cei doi regi mai sunt bunici pentru cei doi copii ai Prințesei Moștenitoare Victoria (Prințesa Estelle și Prințul Oscar), dar și pentru cei doi ai Prințesei Madeleine (Prințesa Leonore și Prințul Nicholas).

Întreaga familie regală suedeză

Acest copil va fi al șaselea în linia de succesiune la tronul suedez.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA