Prinţesa Sofia s-a tuns asemenea Ducesei. Pe cine prinde mai bine tunsoarea?

22 decembrie, 2015
colaj jpeg

Se pare c─â Ducesa de Cambridge chiar e o inspira┼úie pentru toat─â lumea. Dup─â ce Kate s-a tuns, o alt─â prin┼úes─â i-a urmat modelul. Este vorba de Prin┼úesa Sofia a Suediei, care de cur├ónd a afi┼čat ┼či ea un look schimbat.

Prinţesa Sofia la un concert organizat luni, la Stockholm

So┼úia Prin┼úului Carl Philip a renun┼úat la c├ó┼úiva centimetri din frumosul, dar lungul ei p─âr negru, ├«n favoarea unei tunsori ┼čic, mai scurte, asem─ân─âtoare cu cea a Ducesei de Cambridge.

Kate versus Sofia

Ne-am putut bucura de schimbarea de look a Prinţesei Sofia, ieri, pe când aceasta a participat la un concert de Crăciun, organizat la Stockholm.

O prinde bine noua tunsoare

Aceasta ┼či-a f─âcut apari┼úia la eveniment la bra┼úul so┼úului ei, Prin┼úul Carl Philip, ┼či a purtat cu aceast─â ocazie o rochie turcoaz, din dantel─â, ┼či o pereche de pantofi stiletto.

Alături de soţul ei, Prinţul Carl Phillip

Trebuie s─â recunoa┼čtem c─â mai curio┼či eram, ├«ns─â, s─â-i vedem burtica, ├«ns─â cum Prin┼úesa a purtat pe deasupra o hain─â neagr─â de blan─â nu prea am reu┼čit s─â vedem mare lucru. Oricum, se pare c─â sarcina este una lini┼čtit─â, iar Prin┼úesa poate participa la tot soiul de evenimente f─âr─â nicio grij─â.

Sursa foto: Getty Images