Prinţesa Stéphanie de Monaco a venit în România FOTO

Sora Prinţului Albert se află într-o vizită oficială în ţara noastră şi, cum era de aşteptat, a fost primită cu brațele deschise de Principii României.

Alteţele Lor Regale Principesa Margareta și Principele Radu s-au întâlnit astăzi cu Alteța Sa Principesa Stéphanie de Monaco. Este vorba despre o vizită oficială prilejuită de dezvelirea unei statui a tatălui său, Prințul RainiRainier al III-lea, în Parcul Circului din Bucureşti, în prezenţa primarului Capitalei, Gabriela Firea.

De altfel, Regele Mihai și Regina Ana au fost apropiați de principele Rainier al III-lea și de principesa Grace de Monaco, părinții Prinţului Albert, vizitându-i de foarte multe ori de-a lungul anilor. Iar Principesa Margareta și Principele Radu s-au întâlnit cu principele Albert al II-lea de multe ori în ultimii 20 de ani, la ocazii regale sau oficiale, în Europa. În iulie 2011, Altețele Lor Regale au reprezentat Familia Regală a României la nunta principelui Albert al II-lea cu Charlene Wittstock.

Principesa de Monaco are pe agenda vizitei întâlniri cu autoritățile municipiului București, precum și participări la reuniuni și recepții oferite în onoarea sa.

Joi, 5 octombrie 2017, în cursul dimineții, Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu primesc la Palatul Elisabeta vizita Principesei de Monaco. La întâlnire vor lua parte ambasadorul Principatului Monaco în România, consulul onorific al României la Monaco, reprezentanți ai Primăriei Municipiului București.

Foto: Photos : N. Saussier, F. Nebinger/Palais Princier, Daniel Angelescu

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA