Prințesa Teodora a Greciei s-a căsătorit cu americanul Matthew Kumar! Nunta regală a avut loc în Atena

29 septembrie, 2024

Sâmbătă, 28 septembrie, Prințesa Teodora a Greciei s-a căsătorit cu avocatul american Matthew Kumar, după o relație de aproape șase ani.

Printesa Teodora a Greciei s a casatorit Foto Profimedia (3) jpg

Pe 28 septembrie, Prințesa Teodora, fiica regretatului Rege Constantin și a reginei Anne-Marie, s-a căsătorit cu logodnicul ei american în cadrul unei ceremonii la Atena, Grecia.

Prințesa Teodora, în vârstă de 41 de ani, și-a anunțat logodna cu avocatul din Los Angeles în noiembrie 2018. Nunta lor fusese amânată de două ori, prima dată în 2020, din cauza pandemiei COVID-19, și din nou în urma decesului tatălui Teodorei în ianuarie 2023.

Cuplul a făcut schimb de jurăminte la Catedrala Metropolitană Buna Vestire, aceeași biserică în care părinții Teodorei s-au căsătorit pe 18 septembrie 1964. Regele Constantin și Regina Anne-Marie au avut 60 de ani de căsătorie și cinci copii, pe Prințesa Alexia, Prințul moștenitor Pavlos, Prințul Nikolaos, Prințesa Teodora și Prințul Philippos.

Prințesa Teodora și Matthew, în vârstă de 34 de ani, au fost căsătoriți de Eminența Sa Mitropolitul de Syros, Dorotheos al II-lea, mai mulți membri ai familiei luând parte la eveniment și petrecerea de nuntă, potrivit unei declarații oficiale.

Frații miresei, Prințul moștenitor Pavlos, 57 de ani, și Prințul Phillipos, 38 de ani, au fost desemnați cavaleri de onoare, la fel ca al doilea fiu al Prințului moștenitor Pavlos și al Prințesei moștenitoare Marie-Chantal, Prințul Achilleas-Andreas.

Totodată, fiica lui Pavlos și a lui Marie-Chantal, Prințesa Maria-Olympia, și fiica cea mare a Prințesei Alexia, Arrietta Morales de Grecia, au fost invitate să fie domnișoare de onoare. Anunțul nunții Prințesei Theodora și a lui Matthew a oferit o perspectivă asupra deciziei lor de a se căsători în Atena. „Dorința cuplului de a-și organiza nunta la Atena reflectă dragostea lor pentru Grecia, legăturile puternice pe care le mențin cu această țară și dorința lor de a împărtăși cultura, ospitalitatea și identitatea greacă cu invitații lor”, se arată în declarație.

La eveniment au fost prezenți mai multe personalități, printre care și Regina Sofia a Spaniei, care e sora regretatului Regele Constantin al Greciei. 

Regina Sofia a Spaniei la nunta din Grecia Foto Profimedia jpg

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg