Prinţesa Victoria a Suediei a impresionat cu garderoba ei colorată din California

22 februarie, 2024

Moștenitoarea tronului suedez se află într-o vizită oficială în Statele Unite, iar pentru o cină de gală a ales o rochie cu imprimeu foarte modernă.

Prinţesa moştenitoare a Suediei a avut o garderobă pastelată. Profimedia, Getty Images, Casa Regală
Prinţesa moştenitoare a Suediei a avut o garderobă pastelată. Profimedia, Getty Images, Casa Regală

Prinţesa Victoria a Suediei ne demonstrează încă o dată că are un stil aparte. Există multe ocazii în care pare că se inspiră de la Prinţesa Kate, de pildă. Cu toate acestea, este o femeie practică și, pentru vizitele obişnuite, preferă un look clean, cu costum și părul prins într-un coc. Pentru dineurile de gală, însă, ea face un efort suplimentar, mai ales pentru evenimentele mari, cum ar fi Premiile Nobel.

Marțea aceasta a fost din nou în prim-plan, în cadrul vizitei sale în Statele Unite, unde a plecat împreună cu soțul ei. Mai exact, Prinţesa Victoria a Suediei și Prinţul Daniel au ajuns în California luni și de atunci au desfășurat numeroase activități.

După ce au făcut celebra fotografie la podul Golden Gate din San Francisco, au vizitat o școală și și-au încheiat prima zi întâlnindu-se cu comunitatea suedeză. A doua zi a fost plină de evenimente oficiale, care s-au încheiat cu un eveniment de gală: inaugurarea noului Consulat General al Suediei, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Conservatorul de Muzică din San Francisco.

Fiica Regelui Carl al XVI-lea Gustaf și a Reginei Silviei a ales pentru această ocazie specială o rochie de seară By Malina. Este un model realizat din mătase de culoare verde crud, cu un imprimeu floral original de culoare lila în partea de sus. Modelul are un decolteu asimetric, cu o mânecă lungă finisată și celălalt umăr descoperit, precum și drapaje în zona taliei. Rochia nu este nouă, Victoria purtând-o pentru prima dată în 2022, cu ocazia unei vizite oficiale în Kenya. La fel ca pe continentul african, moștenitoarea a asortat-o în San Francisco cu pantofi din piele întoarsă de Gianvito Rossi - brandul l-a care s-au abonat mai toate doamnele din familiile regale europene, de la Regina Mary a Danemarcei, la Regina Maxima a Olandei, Prinţesa Kate și Prinţesa Mette-Marit a Norvegiei.

În plus, Victoria a purtat un alt accesoriu care este, de asemenea, un top seller printre regalităţi. Este vorba despre legendarul clutch Bottega Veneta, un model împletit, cunoscut sub numele de Knot. Nu există femeie regală care să nu aibă în garderobă cel puțin una dintre aceste genți, inclusiv regina Letizia, care în 2019 a ales versiunea neagră, pe care a purtat-o destul de des. Prinţesa Victoria și-a completat look-ul cu o pereche de cercei mari, care au fost perfect vizibili datorită părului prins în celebru-i coc.

Programul cuplului a continut miercuri la Palo Alto, unde, printre altele, au vizitat Nvidia, Intel și Google, pentru prezentări și discuții despre dezvoltarea inteligenței artificiale. După-amiază, ei au fost aşteptaţi la Universitatea Stanford, pentru a aprofunda aspectele etice ale inteligenței artificiale.Iar azo, în ultima zi a vizitei, Victoria și Daniel au participat la un mic dejun de lucru pentru a discuta despre continuarea cooperării dintre Suedia și California și, ulterior, vor participa la Summitul Tranziției Verzi.

FOTO: Getty Images, Profimedia, Clément Morin/Casa Regală suedeză



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg