Prinţesa Victoria a Suediei şi-a sărbătorit ziua de nume. Fotografii superbe alături de fiica ei, Prinţesa Estelle

13 martie, 2018
The Crown Princess' Name Day jpeg

Victoria, Prinţesa Moştenitoare a Suediei, şi-a sărbătorit ieri ziua de nume. A fost întâmpinată cu flori în faţa Palatului Regal din Stockholm, simpatizanţii monarhiei venind pentru a o felicita pe viitoarea lor regină.

image

12 Martie a fost o zi cu însemnătate pentru Familia Regală a Suediei, Prinţesa Victoria (40) sărbătorindu-şi ziua de numel. A apărut în faţa cetăţenilor însoţită fiind de soţul ei, Prinţul Daniel, şi de fiica de 6 ani, Prinţesa Estelle, mezinul familiei, Oscar (2), lipsind de la eveniment.

image

Victoria, cel mai mare dintre copiii Regelui Carl al XVI-lea Gustaf şi moştenitoarea tronului suedez, a strălucit în faţa camerelor de fotografiat. Îmbrăcaţi în haine groase pentru a îndura temperaturile scăzute, cei trei membri ai Familiei Regale au fost de-a dreptul superbi. Victoria a ales o ţinută elegantă, purtând o pereche de cizme cu toc foarte înalt, negre, un palton de inspiraţie militară, cu două rânduri de nasturi şi blană, şi o eşarfă colorată care a scos ţinuta din anonimat.

image

Cu zâmbetul pe buze, Victoria a acceptat florile din partea simpatizanţilor şi s-a fotografiat alături de fiica sa şi de soţul Daniel, urmărind parada militară în cinstea ei. Micuţa Estelle a fost şi ea foarte cool, îmbrăcată într-un palton bleumarin, cu o pălărie pe cap şi încălţată cu o pereche de cizme cu blană.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG