Prințesa Victoria a Suediei și-a sărbătorit ziua de nume. Fotografii superbe alături de fiica ei, Prințesa Estelle

Victoria, Prințesa Moștenitoare a Suediei, și-a sărbătorit ieri ziua de nume. A fost întâmpinată cu flori în fața Palatului Regal din Stockholm, simpatizanții monarhiei venind pentru a o felicita pe viitoarea lor regină.

12 Martie a fost o zi cu însemnătate pentru Familia Regală a Suediei, Prințesa Victoria (40) sărbătorindu-și ziua de numel. A apărut în fața cetățenilor însoțită fiind de soțul ei, Prințul Daniel, și de fiica de 6 ani, Prințesa Estelle, mezinul familiei, Oscar (2), lipsind de la eveniment.

Victoria, cel mai mare dintre copiii Regelui Carl al XVI-lea Gustaf și moștenitoarea tronului suedez, a strălucit în fața camerelor de fotografiat. Îmbrăcați în haine groase pentru a îndura temperaturile scăzute, cei trei membri ai Familiei Regale au fost de-a dreptul superbi. Victoria a ales o ținută elegantă, purtând o pereche de cizme cu toc foarte înalt, negre, un palton de inspirație militară, cu două rânduri de nasturi și blană, și o eșarfă colorată care a scos ținuta din anonimat.

Cu zâmbetul pe buze, Victoria a acceptat florile din partea simpatizanților și s-a fotografiat alături de fiica sa și de soțul Daniel, urmărind parada militară în cinstea ei. Micuța Estelle a fost și ea foarte cool, îmbrăcată într-un palton bleumarin, cu o pălărie pe cap și încălțată cu o pereche de cizme cu blană.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA