Prințesa Victoria a Suediei, splendidă în roșu la nunta regală din Norvegia

2 septembrie, 2024

Printre puținii invitați regali de la nunta Prințesei Martha Louise cu șamanul Durek Verret s-au aflat membrii Casei Regale suedeze, vecinii și prietenii lor istorici, iar Prințesa moștenitoare chiar a ieșit în evidență.

Prințesa Victoria și Prințul Daniel la nunta Prințesei Martha Louise cu Durek Verret.FOTO:Profimedia
Prințesa Victoria și Prințul Daniel la nunta Prințesei Martha Louise cu Durek Verret.FOTO:Profimedia

S-a tot vorbit toată luna august despre nunta regală din Norvegia, una care a ținut 3 zile și 3 nopți, ca-n povești, încât ne e clar că ecourile ei se vor stinge greu. Și, dacă despre pregătiri, rochie și locație s-au tot dat detalii, despre ziua propriu-zisă s-au publicat mult mai puține noutăți, întrucât Prințesa Martha-Louise și alesul ei, șamanul Durek Verret, nu și-au dorit să aibă presa locală alături, care i-a tocat mărunt de când sunt împreună, și și-au vândut drepturile de mediatizare a nunții către revista „Hello!” și către gigantul Netflix.

Nici lista de invitați nu a fost la fel de largă precum ar fi fost la o nuntă regală obișnuită. Ținând cont că Prințesa Martha-Louise a divorțat o dată și că partenerul ei este din rândul lumii și mai are și o ocupație controversată, nu avea cum să fie vorba despre un act nupțial sărbătorit pe străzi, cum vedem la cei mai tineri și care, eventual, mai moștenesc și tronul. Și, cu toate că s-au strâns peste 300 de persoane, numai câteva dintre ele sunt purtătoare de coroană sau titluri. Și, dintre aceștia puțini, cea mai strălucitoare prezență a fost Prințesa Victoria a Suediei, care a mers la nuntă însoțită de soțul ei, Prințul Daniel, și de fratele ei, Prințul Carl Philip, cu soția acestuia, Prințesa Sofia.

Obișnuiți s-o vedem în culori tari, vesele, nu ne-am mirat că Prințesa Victoria a Suediei a ales să poarte o rochie de un roșu corai - o alegere îndrăzneață și care n-ar fi fost îmbrățișată, să spunem, de vreo membră a Casei Regale britanice la o nuntă... Cu o croială pe un umăr și o floare supradimensionată, de unde pornea o eșarfă lungă, simulând o trenă, rochia din multiple straturi de voal a fost mixată cu accesorii metalice, ceea ce i-a dat ținutei un aer elegant, dar modern, în ton cu evenimentul ușor excentric.

Cumnata sa, Prințesa Sofia, a ales o ținută în degrade, într-o nuanță la fel de veselă, dar mai potolită de galben-portocaliu.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg