Prințese la propriu! Ele sunt divele de la Bollywood care fac parte din familii regale indiene

3 aprilie, 2023

Ce-i drept, în India, multe celebrități de la Bollywood se bucură de un statut regal prin simpla lor existență pe marile ecrane, însă multe dintre acestea chiar au și o descendență regală autentică.

prințese la bollywood GettyImages 78441464 jpg

Industria de film hindusă a pus pe harta lumii nume mari de actori, precum Salman Khan sau Aishwarya Rai, însă mulți dintre protagoniștii filmelor produse la Bollywood sunt superstaruri doar în propria țară. Dar ies în evidență prin leagăturile lor cu foștii prinți indieni (maharajahi).

Printre acestea, se numără și superba actriță și fost model Sagarika Ghatge, în vârstă de 37 de ani, soția fostului star al echipei de crichet indiene Zaheer Khan, o adevărată prințesă la propriu și la figurat.

Sagarika s-a născut pe 8 ianuarie 1986 în familia regală din Kolhapur, tatăl ei făcând parte din fosta familie regală din Kagal și bunica ei, Sita Raje Ghatge, fiind fiica lui Tukojirao Holkar III din Indore. Acesta din urmă a fost Maharajahul statului Indore din centrul Indiei, între 1903 și 1926.

O altă vedetă de la Bollywood cu origini regale este și actrița Bhagyashree Dasani, cunoscută sub numele de scenă Bhagyashree, în vârstă de 54 de ani.

Bhagyashree Dasani profimedia 0689459306 jpg

Celebră pentru rolurile sale în producții în limba hindi, Bhagyashree provine din familia regală Sangli din Maharashtra. Mai exact, frumoasa actriță ea este nepoata ultimului Raja (prinț) conducător al statului princiar Sangli din India. 

Reima Sen este o altă frumusețe de la Bollywood care are legături regale cât se poate de clare.

Raima Sen GettyImages 78409474 jpg

În vârstă de 43 de ani, actrița îl are ca tată pe Bharat Dev Varma, membru al familiei regale din Tripura, un stat din nord-estul Indiei.

Bunica ei paternă, Ila Devi, a fost prințesă în orașul Koch Behar, iar sora mai mică a acesteia, Gayatri Devi, a fost Maharani din Jaipur (regină-consoară a capitalei statului Rajasthan din India).

Mai mult, străbunica paternă a actriței, pe numele ei Indira, a fost singura fiică a Maharajahului Sayajirao Gaekwad III din Baroda.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg