Prințesele suedeze Victoria și Sofia, rivalitate în ținute albe pentru ultima întâlnire cu regii danezi

8 mai, 2024

Cumnatele regale Victoria și Sofia au atras toate privirile, ieri, la un eveniment care a marcat ultima zi a turneului regal al Regelui și Reginei Danemarcei în Suedia.

Prințesa Victoria și Prințesa Sofia FotoJet (2) jpg

Regele Carl Gustaf, Regina Silvia, Regele Frederik, Regina Mary, Prințesa Moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia s-au reunit cu toții, din nou, la o recepție organizată pe iahtul regal Danneborgen ancorat în Stockholm, în ultima zi a vizitei de stat a noilor suverani danezi în Suedia.

A fost momentul în care membrii familiei regale suedeze și-au luat rămas bun de la Frederik și de la Mary, acest cuplu suveran care a fost nevoit să apeleze la toată diplomația de care este în stare pentru a nu lăsa să se vadă tensiunea dintre ei, în urma aventurii regelui danez cu o mondenă mexicană.

Cu această ocazie, Prințesa Victoria a Suediei a fost o apariție superbă în rochia ei albă cu print floral colorat, la care a asortat accesorii roșii și o haină bej, cu un model foarte cool.

Cumnata sa, Prințesa Sofia, soția Prințului Carl Philip, a ales un compleu cu bluză și pantaloni crem, completat de o pereche de pantofi cu platforme, puțin cam nepotriviți pentru cutumele regale, unele care cer ca vestimentația membrilor familie regale să fie clasică și elegantă.

Cu puțin timp înainte, la o întâlnire cu suveranii lor suedezi, Mary și Frederik ai Danemarcei au fost protagoniștii unui moment public de afecțiune.

Ieri, 7 mai, Regina Mary și Regele Frederik ai Danemarcei au avut o nouă întrevedere cu Regele Carl Gustaf și Regina Silvia a Suediei, ocazie cu care regina daneză a purtat o rochie roșie, la care a asortat o capă maro și pantofi roșii.

Regele Frederik și Regina Mary în Suedia Foto Profimedia (1) jpg

Cu această ocazie, Frederik a decis să pună capăt zvonurilor despre tensiunile dintre ei ca urmare a presupusei lui aventuri cu Genoveva Casanova și i-a dat soției sale un sărut dulce pe obraz. Să fi fost sărutul împăcării?

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg