Prințesele Suediei au fost spectaculoase la un eveniment în Stockholm. Cum au apărut Victoria și Madeleine?

O noua seară cu stil pentru membrii familiei regale suedeze. Joi, Prințesele Victoria și Madeleine, alături de ceilalți membrii cu sânge albastru au participat la un eveniment muzical în capitala suedeză și au fost de-a dreptul fermecătore.

Familia regală suedeză nu a fost în formulă completă la evenimentul de aseară.

A fost un eveniment de familie, cu regele și regina petrecând alături de cei trei copii ai lor, Victoria, Madeleine și Prințul Carl Philip. Și, dacă Victoria a venit alături de soțul său Prințul Daniel, Prințesa Madeleine a sosit ținându-se de mână cu fratele mai mare, Carl Philip.

Victoria a venit la brațul soțului său.

Soția lui Carl, Sofia, nu a participat la eveniment, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil pe care îl va naște în luna septembrie, așa că Prințesa Madeleine ( 34 de ani) a atras tate privirile, într-o rochie lungă cu model floral 3D. Rochia cu mâneci lungi, cu top transparent legat cu o eșarfă la gât, alături de fusta diafană cu trandafiri roz pal.

Ținuta ei a fost senzațională.

În același timp, sora mai mare, Prințesa Victoria (39 de ani), a fost și ea extrem de elegantă, într-o rochie lungă argintie, cu un volan pe un umăr, dintr-un material șifonat, rochia la care a asortat o pereche de sandale metalice.

Victoria a ales o rochie deosebit de elegantă, pe un umăr.

Dacă cele două prințese au strălucit, nici Regina Silvia nu a fost demodată, ci a purtat o rochie foarte îndrăzneață din datelă cu floricele colorate, o creație la modă, la care a asortat un șirag de perle, o eșarfă roz pal pe umeri și pantofi acoperiți cu un material fin.

Regina Silvia a optat pentru o rochie din dantelă cu aplicații florale.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA