Prințesele Victoria și Sofia ale Suediei au purtat bijuterii amețitoare la un banchet regal

12 octombrie, 2022

Toată familia regală suedeză a strălucit, ieri, la un banchet care a avut loc la palatul regal din Stockholm.

prințesa victoria și prințesa sofia ale suediei profimedia jpg

Prințesa moștenitoare Victoria, Prințul Daniel, Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip au fost cuplurile care au atras atenția la cina de gală organizată în cinstea Regelui Willem Alexander și a Reginei Maxima ai Olandei, aflați într-o vizită de stat de stat de trei zile în Suedia.

Suveranii Olandei au fost primiți de către cei ai Suediei, Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, în cadrul unei recepeții în care doamnele au purtat cele mai spectaculoase rochii de gală și cele mai strălucitoare bijuterii ale Coroanei.

În vârstă de 45 de ani, Prințesa Victoria a Suediei a dat o lecție de fashion cu rochia ei purpurie, cu o fundă statement pe un umăr, în timp ce cumnata ai a ales o ținută complet verde. În vârstă de 37 de ani, Prințesa Sofia a Suediei, soția Prințul Carl Philip, a purtat o rochie verde cu mâneci lungi și o tiară superbă cu smaralde. Bijuteria a fost un cadou de nuntă de la Regele Carl Gustaf și Regina Silvia, când frumoasa suedeză s-a căsătorit cu Prințul Carl Philip, în 2015.

sofia a suedie profimedia jpg

Cât despre Prințesa Victoria, aceasta și-a completat rochia cu tiara ametisturilor napoleoniene, o piesă care a fost transformată într-o tiară după ce, inițial, a fost un colier.

Vizita Regelui Willem-Alexander în Suedia a marcat și o reuniune cu fina sa, Prințesa Estelle, în vârstă de zece ani, fiica cea mare a Prințesei Victoria. 

Soția acestuia, Regina Maxima a Olandei, a strălucit, la rândul ei la banchetul cu pricina, într-o rochie de seară roz cu model pe un umăr și cu un detaliu în stil capă. În plus, regina olandeză a purtat pe cap Diadema Stuart, o bijuterie a cărei piesă centrală este un diamant de nu mai puțin de 40 de carate.

O seară mare cu foarte, foarte multe pietre prețioase...

Foto: profimedia, facebookRecente pe Ok! Magazine

regina Elisabeta
camilla  charles profi81 jpg
Regele Charles și Ducii de Sussex, Profimedia (4) jpg
meghan si harry profimedia 0743266809 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (2) jpg
diana si familia
Harry si Archie
00 jpg
charles  camilla jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (3) jpg
Prince Heinrich XIII of Reuss, Profimedia (2) jpg
camilla
harry si meghan
Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate