Prinţi hot! Sunt sexy, au sânge albastru şi unii dintre ei sunt încă burlaci

16 iulie, 2021
7 arthur chatto profimedia 0406035741 jpg jpeg

Îţi prezentăm un mix fresh de vară cu cinci reprezentanţi fermecători şi mai puţin cunoscuţi ai tinerei generaţii regale.

Arthur Chatto

Chiar dacă în Anglia natală se recomandă ca toţi britanicii de rând, fără vreun titlu de prinţ, legătura lui cu familia regală este una foarte importantă. Şi asta deoarece acest tânăr fit de doar 22 de ani este nimeni altul decât nepotul regretatei Prinţese Margaret, sora Reginei Elisabeta a II-a. Mama lui Arthur este Lady Sarah Chatto, unul dintre cei doi copii ai extravagantei prinţese care mai are un fiu, pe David Armstrong-Jones. Departe de a avea pretenţii regale de pe poziţia cu numărul 26 în linia de succesiune la tron, Arthur este un tânăr care se împarte între viaţa academică, absolvind recent Universitatea din Exeter cu specializare Geografie, şi munca de antrenor de fitness, acesta postând numeroase filmuţele cu antrenamente în aer liber pe pagina lui de Instagram. În plus, anul trecut, Arthur a câştigat admiraţia britanicilor după ce a făcut parte dintr-o echipă de canotaj ce a vâslit de-a lungul Marii Britanii, în condiţii extreme de frig şi vânt, într-o cursă caritabilă.

stanga
dreapta
2 alhusseinjo jpg jpeg
3 profimedia 0332411707 jpg jpeg
4 profimedia 0332411680 jpg jpeg
5 profimedia 0442346699 jpg jpeg
6 profimedia 0612481841 jpg jpeg
1 profimedia 0406035741 jpg jpeg

Prinţul Hussein al Iordaniei 

Cu mamă superbă precum Regina Rania a Iordaniei, moştenitorul tronului haşemit, în vârstă de 26 de ani, nu putea să fie altfel decât chipeş şi cuceritor. Însă, tot la fel ca mama lui, Hussein nu este doar un chip frumos, ci un mix perfect între inteligenţă şi aspect fizic plăcut, cu o diplomă în Istorie obţinută la Universitatea Georgetown din Washington. La fel ca alţi tineri prinţi din generaţia lui, iordanianul are un cont de Instagram pe care postează şi crâmpeie din viaţa lui din afara palatului regal, care-l arată ca pe un adevărat action man: Hussein este pasionat de alpinism, sărituri cu paraşuta din avion şi motociclism. Dar cel mai mult apreciem la acest moştenitor al Regelui Abdullah al II-lea că este dedicat trup şi suflet familiei lui, postând deseori fotografii adorabile cu fraţii lui mai mici, Prinţesa Iman, Prinţesa Salma şi Prinţul Hashem.

Prinţul Constantin Alexios al Greciei şi Danemarcei

Cu părul lui blond deschis, tenul bronzat şi trupul atletic, Alexios pare o copie actuală a regretatului Prinţ Philip din alte vremuri. Un prinţ cu care tânărul de 22 de ani se şi înrudeşte, graţie familiei regale din care face parte, cea a Greciei. Fiul cel mare al Prinţului moştenitor Pavlos al Greciei nu se recomandă cu titlul pompos al unei case rămase fără regat, ci cu numele simplu de Tino, aşa cum este cunoscut printre prieteni. Absolvent al Universităţii Georgetown din Washington, zeul grec cutreieră lumea ca model al casei de modă Dior şi îşi hrăneşte eu-ul artistic cu ajutorul picturii, sculpturii şi fotografiei. Ştiaţi că naşul acestui grec cu abdomen perfect este nimeni altul decât Prinţul William?

Prinţul Josef-Emanuel de Liechtenstein

Vorbim de un prinţ european aproape anonim şi este păcat, pentru că acest tânăr de 32 de ani n-arată deloc rău. Al 16-lea în linia de succesiune la tronul acestui mic regat, Prinţul Josef este fiul cel mic al Prinţesei Margaretha de Luxembourg şi al Prinţului Nikolau de Liechtenstein. Josef a crescut în Belgia, acolo unde tatăl lui a lucrat ca ambassador, şi a urmat cursurile Academiei Militare Regale din Sandhurst, Anglia, cea absolvită şi de Prinţul Philip, printre alţii. Între timp, prinţul a renunţat la cariera militară şi duce o viaţă atât de discretă, încât nu ştim cu exactitate cu ce se mai ocupă azi.

Carlos Fitz-James Stuart, Conte de Orsono

Ne pare rău să vă dezamăgim, dar acest spaniol chipeş care aduce cu acei prinţi din basmele Disney tocmai ce-a fost luat. S-a întâmplat la sfârşitul lunii mai, când aristocratul de 29 de ani i-a spus “Da” conaţionalei sale, Belén Corsini. Carlos este fiul cel mic al Ducelui de Alba şi nepotul răposatei şi celebrei Ducese de Alba, cea mai bogată femeie din Spania şi cea mai extravagantă aristocrată iberică, una care a decedat în anul 2014. Bunica mirelui a avut şase copii şi a fost căsătorită de trei ori, femeia fiind celebră, în ultima perioadă a vieţii, şi pentru numeroasele operaţii estetice care i-au distrus, pur şi simplu, fizionomia.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg