Prinții de Wales, în fața unei vizite istorice. Unde sunt așteptați azi?

9 februarie, 2023
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg

Prințul William și Prințesa de Wales se pregătesc azi de o vizită istorică. Unde sunt așteptați?

Mulțimi de oameni vor fi martorii vizitei lor oficiale la Cornwall. În calitatea sa de cel mai mare fiu al suveranului, Prințul William și soția sa au primit automat titlurile de Duce și Ducesă de Cornwall, în urma urcării pe Tron a Regelui Charles.

Azi vor vizita ținutul pentru prima dată de când au preluat aceste noi roluri și titluri. Printre fanii regali este deja multă veselie și nerăbdare. Abia așteaptă să-i vadă oamenii la Cornwall.

În agenda publică, Prințul William și Prințesa Kate vor vizita portul orașului Falmouth. Un purtător de cuvânt al cuplului a confirmat: „Ducele și ducesa de Cornwall vor afla despre moștenirea maritimă a Cornwall-ului, înainte de a vizita un centru comunitar local care face eforturi suplimentare pentru a oferi oportunități oamenilor, construind în același timp o comunitate solidă și de încredere”.

Cuplul Kate – William nu a vizitat ținutul până acum împreună, de la primirea noilor titluri. În schimb, Prințul moștenitor William a venit aici într-o vizită în luna noiembrie a anului trecut și și-a petrecut ziua la Newquay Orchard.

În 8 septembrie 2022, Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață la Castelul Balmoral. În aceeași zi, conform protocoalelor regale, a urcat pe Tronul Marii Britanii Charles. Titlurile care i-au aparținut se moștenesc de îndată de fiul cel mare. Așadar, William a devenit Prinț de Wales și Duce de Cornwall și trebuie să ducă mai departe proiectele începute de tatăl său.

Astăzi, sunt așteptați mulți oameni care să-i aclame pe Prinții de Wales în prima lor vizită oficială împreună.

Casa în care Charles şi Camilla se iubeau pe ascuns a fost transformat într-un adevărat business, iar acum este parte a averii din Cornwall a Prinţului Moştenitor William. În timpul căsniciei turbulente cu Diana, Charles, îndrăgostit iremediabil de Camilla Parker chiar mai înainte de-a o cunoaşte pe soţia sa, a făcut tot posibilul pentru a-şi regăsi liniştea în braţele iubitei sale. Pentru a-şi înlesni întâlnirile extraconjugale şi a fi departe de ochii presei, Charles a cumpărat Highgrove, o moşie aflată în provincie, în apropierea reşedinţei Camillei, conacul Bolehyde, unde amanta lui ducea un trai idilic şi se ocupa de grădină, animale şi se bucura de liniştea naturii.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg