Prinții Sofia și Carl Philip ai Suediei au dezvăluit evenimentul de familie ce i-a umplut de fericire

30 martie, 2023

Așa cum este tradiția la orice casă regală, Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip au dezvăluit noul portret oficial al micuțului lor fiu, Prințul Julian.

Sofia și Carl PNG

Mezinul cuplului a împlinit vârsta de 2 ani și este un băiețel adorabil, cu care Prinții Suediei se mândresc din cale afară.

Micuțul este blond, zâmbitor, solar, le seamănă de minune frumoșilor Sofia și Carl Philip ai Suediei.

Fiul prinților Suediei PNG

Noul portret a apărut deja pe contul oficial de socializare al cuplului regal. Băiețelul se amuză în timp ce stă la poză, are deja toți dințișorii de lapte și este îmbrăcat foarte elegant, cu un pulover gri și o cămașă albă pe dedesubt, care are gulerul scos peste pulover.

Publicul l-a felicitat pe micul prinț, la fel și pe părinții acestuia. Mulți l-au admirat, spunând că este uluitor ce repede trece timpul, nevenindu-le să creadă că băiețelul are deja 2 ani.

Prințul Julian este al treilea copil al soților Sofia și Carl Philip ai Suediei, s-a născut la Stockholm, pe 26 martie 2021.

La vremea respectivă, mesajul public al Prințesei Sofia a fost plin de emoție: ”Viața mi-a dăruit, cu generozitate, patru prinți.” Desigur, l-a inclus și pe soțul său, alături de cei trei fii ai cuplului.

Vara trecută, pe contul oficial de Instagram a fost publicată o superbă imagine de familie, unde îi vedem pe prinți bucurându-se de o zi superbă de vară.

Botezul micuțului Julian a fost unul de poveste, iar mămica a strălucit, efectiv, la eveniment. Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip, însoţiţi de ceilalţi doi băieţi ai lor, Prinţul Alexander, atunci în vârstă de cinci ani, şi Prinţul Gabriel, de trei, şi de restul familiei regale suedeze, au organizat botezul la capela Palatului Drottningholm de lângă Stockholm, în august 2021.

Printre invitaţii la ceremonia de botez s-au numărat părinţii lui Carl Philip, Regele Carl XVI Gustaf şi Regina Silvia, precum şi surorile acestuia, alături de soţii lor: Prinţesa Victoria şi Prinţul Daniel, respectiv Prinţesa Madeleine şi Christopher O'Neill.

Prințul Julian este al optulea nepot al Regelui Suediei şi al treilea băiat al lui Carl Philip, copilul mijlociu al suveranului nordic.

Foto: Instagram și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg