Prinții Sofia și Carl Philip ai Suediei au dezvăluit evenimentul de familie ce i-a umplut de fericire

30 martie, 2023

Așa cum este tradiția la orice casă regală, Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip au dezvăluit noul portret oficial al micuțului lor fiu, Prințul Julian.

Sofia și Carl PNG

Mezinul cuplului a împlinit vârsta de 2 ani și este un băiețel adorabil, cu care Prinții Suediei se mândresc din cale afară.

Micuțul este blond, zâmbitor, solar, le seamănă de minune frumoșilor Sofia și Carl Philip ai Suediei.

Fiul prinților Suediei PNG

Noul portret a apărut deja pe contul oficial de socializare al cuplului regal. Băiețelul se amuză în timp ce stă la poză, are deja toți dințișorii de lapte și este îmbrăcat foarte elegant, cu un pulover gri și o cămașă albă pe dedesubt, care are gulerul scos peste pulover.

Publicul l-a felicitat pe micul prinț, la fel și pe părinții acestuia. Mulți l-au admirat, spunând că este uluitor ce repede trece timpul, nevenindu-le să creadă că băiețelul are deja 2 ani.

Prințul Julian este al treilea copil al soților Sofia și Carl Philip ai Suediei, s-a născut la Stockholm, pe 26 martie 2021.

La vremea respectivă, mesajul public al Prințesei Sofia a fost plin de emoție: ”Viața mi-a dăruit, cu generozitate, patru prinți.” Desigur, l-a inclus și pe soțul său, alături de cei trei fii ai cuplului.

Vara trecută, pe contul oficial de Instagram a fost publicată o superbă imagine de familie, unde îi vedem pe prinți bucurându-se de o zi superbă de vară.

Botezul micuțului Julian a fost unul de poveste, iar mămica a strălucit, efectiv, la eveniment. Prințesa Sofia a Suediei și Prințul Carl Philip, însoţiţi de ceilalţi doi băieţi ai lor, Prinţul Alexander, atunci în vârstă de cinci ani, şi Prinţul Gabriel, de trei, şi de restul familiei regale suedeze, au organizat botezul la capela Palatului Drottningholm de lângă Stockholm, în august 2021.

Printre invitaţii la ceremonia de botez s-au numărat părinţii lui Carl Philip, Regele Carl XVI Gustaf şi Regina Silvia, precum şi surorile acestuia, alături de soţii lor: Prinţesa Victoria şi Prinţul Daniel, respectiv Prinţesa Madeleine şi Christopher O'Neill.

Prințul Julian este al optulea nepot al Regelui Suediei şi al treilea băiat al lui Carl Philip, copilul mijlociu al suveranului nordic.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg