Prin┼úul Albert a spus ├«n ce zi se va ├«ntoarce Charlene ├«n Principat ┼či care-i primul lucru pe care-l vor face ├«mpreun─â

1 noiembrie, 2021
1 charlene 2 jpg jpeg

Dup─â aproape un an de exil for┼úat ├«n Africa de Sud, Prin┼úesa Charlene de Monaco este a┼čteptat─â s─â se ├«ntoarc─â dintr-un moment ├«ntr-altul ├«n Principat, la familia ei.

Cel mai recent, Prin┼úul Albert a dat ceva informa┼úii mai exacte despre ├«ntoarcere so┼úiei sale. ├Äntr-un comunicat acordat revistei People, Albert a spus c─â sper─â ca so┼úia sa s─â se ├«ntoarc─â la timp pentru a-l ├«nso┼úi ├«ntr-o vizit─â regal─â ├«n Dubai, planificat─â pentru 13 noiembrie. Cu toate acestea, Albert a dat de ├«n┼úeles c─â exist─â ┼či posibilitatea ca Charlene s─â nu se ├«ntoarc─â la timp pentru aceast─â c─âl─âtorie, declar├ónd c─â vor face aranjamentele ├«n ultimul moment.

Ceva mai devreme, suveranul statului Monaco declarase c─â Charlene se va ├«ntoarce la Monaco la timp pentru a s─ârb─âtori ziua na┼úional─â a Principatului, pe 19 noiembrie. "Este ├«ntr-o form─â bun─â ┼či ├«ntr-o dispozi┼úie excelent─â. Va sosi ├«n ┼úar─â cu mult ├«nainte de 19 noiembrie", declara Albert pentru revista Point de Vue.

stanga
dreapta
4 charlene de monaco jpg jpeg
5 charlene jpg jpeg
4 charlene si albert jpg jpeg
1 charlene 2 jpg jpeg

Mama celor doi gemeni de ┼čase ani ai lui Albert se afl─â ├«n nativa Africa de Sud ├«nc─â din luna mai, dup─â ce a contractat o infec┼úie la sinusuri care a ├«mpiedicat-o s─â zboare ├«napoi ├«n Monaco.

De atunci, Charlene a fost nevoit─â s─â treac─â prin mai multe interven┼úii chirurgicale, ultima dintre ele av├ónd loc pe 8 octombrie, Prin┼úul Albert asigur├óndu-┼či supu┼čii c─â, acum, so┼úia sa se simte mult mai bine.Recente pe Ok! Magazine

charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prin┼úesa mo┼čtenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prin┼úul mo┼čtenitor Frederik al Danemarcei ┼či prin┼úesa Mary OK Mag jpg