Prințul Albert de Monaco, ieșire cu copiii lui, fără Charlene! Jacques și Gabriella sunt așa simpatici

23 ianuarie, 2024

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella de Monaco, copiii Prințului Albert de Monaco și ai Prințesei Charlene, au atras toate privirile la evenimentul de tradiție al familiei, la Circul Monaco.

Printul Alberts de Monaco si copiii lui (4) jpg

Însoțițiți de tatăl lor, Prințul Albert, și de alți câțiva membri ai familiei, gemenii regali în vârstă de 9 ani au asistat duminică la spectacolul susținut în cadrul Festivalului Internațional de Circ de la Monte Carlo.

După ce au purtat nasuri de clovn la sfârșitul săptămânii trecute pentru festivalul de circ, Prințul Jacques și pPrințesa Gabriella s-au alăturat celorlalți purtând eșarfe festive, Jacques a avut una cu un model albastru, iar Gabriella una cu roșu și alb nuanțele principatului. În timp ce trupa de clovni a cântat la intrarea lor, copiii s-au oprit pentru fotografi, Gabriella a apărut chiar cu un buchet mare de flori pe care l-a primit de la organizatorii evenimentului.  În timp ce gemenii regali au fost în centrul atenției, mama lor, Prințesa Charlene, nu și-a făcut apariția la eveniment. 

În schimb, mătușa gemenilor, prințesa Stephanie, președinta Comitetului de organizare a Festivalului Internațional de Circ de la Monte-Carlo, a fost însoțită de fiul său Louis Durcuet și de fiica sa Camille Gottlieb la spectacol.

Gemenii au avut companie aproape de vârsta lor, căci la spectacol au luat parte și verișorii Kaia-Rose și Bodie Wittstock, care și-au făcut apariția împreună cu părinții lor - Gareth (fratele Prințesei Charlene) și Roisin Wittstock. Aceștia au optat pentru baghete magice luminoase ca suveniruri. Cea de-a 46-a ediție a festivalului de circ a inclus o serie de numere care au revenit, favoriți pe care copiii i-au văzut în vizitele anterioare la spectacole, printre care călărețul Alexis Gruss și legendarul clovn Fellini Enrico Fumagalli.

În 1947, Prințul Rainier de Monaco a creat Festivalul Internațional de Circ de la Monte Carlo, un spectacol de care familia Grimaldi a fost întotdeauna strâns legată.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg