Prințul Albert de Monaco la final de 2022, anul care l-a reunit cu soția sa, distinsa Prințesă Charlene

27 decembrie, 2022
charlene  albert de monaco jpg

Ce spune Prințul Albert de Monaco despre 2022, anul care i-a readus la Palatul monegasc pe soția sa, Prințesa Charlene.

Alteța Sa regală mărturisește că încheie anul într-o notă pozitivă: ”Suntem încântați de felul în care au evoluat lucrurile.”, recunoaște Prințul Albert de Monaco.

Copiii Printului Albert si ai Printesei Charlene de Monaco au propriul decor de iarna in curtea Palatului Princiar   Eric Mathon  Palais princier (9) jpg

Acesta este un soț mândru. Fiul lui Grace Kelly o laudă pe soția sa, Prințesa Charlene, într-un nou interviu acordat ”People Magazine” și spune că este foarte mândru de mama gemenilor săi. Practic, anul care tocmai se încheie, le-a readus familia împreună, deci este un an pentru care Albert se declară recunoscător.

Total diferit de 2021, un an foarte greu, în care Prințesa Charlene a lipsit de la Palatul monegasc din cauza problemelor de sănătate avute, Prințul Albert încheie 2022 într-o notă foarte optimistă. Iată ce spune despre soția sa, în interviu: ”Charlene e foarte bine acum, după cum toată lumea poate observa. Este activă, participă la numeroase evenimente, își duce la bun sfârșit angajamentele publice și se implică intens în cele care îi plac. Soția mea a întreprins vizite la multe puncte importante din Monaco, cum ar fi sediul Crucii Roșii. E implicată, îi place ce face, a mers în multe locuri și cu copiii. Așadar, încheiem anul într-o notă foarte pozitivă. Suntem cu adevărat încântați de felul în care au evoluat lucrurile.”, a mărturisit Prințul Albert pentru People Magazine.

Chiar dacă 2022 a început cu energia nefastă a lui 2021, un an foarte greu pentru familia lor, lucrurile au evoluat fantastic, când nimeni nu se mai aștepta.

Palatul regal monegasc anunța în martie că Prințesa Charlene a revenit la Monaco și că ”își va continua perioada de convalescență acasă, în principat.”

Prințesa Charlene a vorbit în luna mai cu Nice-Matin și mărturisea: ”Când am revenit la Monaco, principala prioritate au fost copiii. Pe ei mi-am concentrat toată atenția și energia, apoi pe soț și pe sănătatea mea. Încă mă aflu într-o stare fragilă de sănătate și nu vreau s-o iau prea repede. Drumul refacerii mele a fost lung, anevoios și dureros. Azi mă simt mult mai calmă. Sunt fericită că am revenit acasă, la Monaco, și sunt alături de familie.”, spunea Prințesa Charlene în luna mai. De atunci, recuperarea a fost din ce în ce mai reușită, iar soția Prințului Albert a reușit să se reintegreze în viața la Palat, care vine la pachet cu o mulțime de alte sarcini.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg