Prințul Albert de Monaco la final de 2022, anul care l-a reunit cu soția sa, distinsa Prințesă Charlene

27 decembrie, 2022
charlene albert de monaco jpg

Ce spune Prințul Albert de Monaco despre 2022, anul care i-a readus la Palatul monegasc pe soția sa, Prințesa Charlene.

Alteța Sa regală mărturisește că încheie anul într-o notă pozitivă: ”Suntem încântați de felul în care au evoluat lucrurile.”, recunoaște Prințul Albert de Monaco.

Copiii Printului Albert si ai Printesei Charlene de Monaco au propriul decor de iarna in curtea Palatului Princiar  Eric Mathon Palais princier (9) jpg

Acesta este un soț mândru. Fiul lui Grace Kelly o laudă pe soția sa, Prințesa Charlene, într-un nou interviu acordat ”People Magazine” și spune că este foarte mândru de mama gemenilor săi. Practic, anul care tocmai se încheie, le-a readus familia împreună, deci este un an pentru care Albert se declară recunoscător.

Total diferit de 2021, un an foarte greu, în care Prințesa Charlene a lipsit de la Palatul monegasc din cauza problemelor de sănătate avute, Prințul Albert încheie 2022 într-o notă foarte optimistă. Iată ce spune despre soția sa, în interviu: ”Charlene e foarte bine acum, după cum toată lumea poate observa. Este activă, participă la numeroase evenimente, își duce la bun sfârșit angajamentele publice și se implică intens în cele care îi plac. Soția mea a întreprins vizite la multe puncte importante din Monaco, cum ar fi sediul Crucii Roșii. E implicată, îi place ce face, a mers în multe locuri și cu copiii. Așadar, încheiem anul într-o notă foarte pozitivă. Suntem cu adevărat încântați de felul în care au evoluat lucrurile.”, a mărturisit Prințul Albert pentru People Magazine.

Chiar dacă 2022 a început cu energia nefastă a lui 2021, un an foarte greu pentru familia lor, lucrurile au evoluat fantastic, când nimeni nu se mai aștepta.

Palatul regal monegasc anunța în martie că Prințesa Charlene a revenit la Monaco și că ”își va continua perioada de convalescență acasă, în principat.”

Prințesa Charlene a vorbit în luna mai cu Nice-Matin și mărturisea: ”Când am revenit la Monaco, principala prioritate au fost copiii. Pe ei mi-am concentrat toată atenția și energia, apoi pe soț și pe sănătatea mea. Încă mă aflu într-o stare fragilă de sănătate și nu vreau s-o iau prea repede. Drumul refacerii mele a fost lung, anevoios și dureros. Azi mă simt mult mai calmă. Sunt fericită că am revenit acasă, la Monaco, și sunt alături de familie.”, spunea Prințesa Charlene în luna mai. De atunci, recuperarea a fost din ce în ce mai reușită, iar soția Prințului Albert a reușit să se reintegreze în viața la Palat, care vine la pachet cu o mulțime de alte sarcini.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mike si Zara Tindall  GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex  GettyImages 1245285993 jpg
camilla- meghan- charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia  pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse  profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Printul Harry  profimedia 0222015636 jpg
Prințul Harry, în armată jpeg
FotoJetHarry jpg
Kate Middleton și Prințul William 2022, GettyImages 1239517992 (6) jpg
Regina Letizia atunci și acum foto  GettyImages jpg
Diana nuntă Charles profimedia 0022089031 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Getty (3) jpg
harry si meghan B profimedia 0744806273 (1) jpg
Printesa Leonor si Infanta Sofia  GettyImages 1241981523 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}