Prințul Albert de Monaco, „răpit” de ziua lui de naștere! Trăiește intens la 65 de ani

15 martie, 2023

Prințul Albert de Monaco a făcut dezvăluiri neașteptate cu ocazia zilei lui de naștere. Acesta a împlinit 65 de ani pe 14 martie.

charlene printul albert jpeg

Prințul Albert de Monaco și familia lui au decis ca anul acesta să sărbătorească cea de 65-a aniversare a lui într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Prințul Albert a fost informat despre modul în care soția sa, prințesa Charlene, și copiii lor, gemenii în vârstă de 8 ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, plănuiau să îi sărbătorească ziua de naștere.

„Va fi foarte discret. Vom avea un mic prânz în familie marți. După aceea, când copiii se vor întoarce de la școală, voi fi răpit", a declarat el ieri, în exclusivitate pentru people.com. „Serios! Mi s-a spus să fiu pregătit pentru a fi răpit. La ora 5:30”.

„Este un secret. Copiii vor să mă răpească”, a spus amuzat Prințul Albert de Monaco, care a adăugat: „Vor să mă ducă la o piesă de teatru, dar, de fapt, am fost avertizat că voi fi răpit”.

Petrecerea de ziua lui va continua astăzi, când Prințul Albert de Monaco și familia vor participa la un concert de Ziua Sfântului Patrick la Biblioteca irlandeză Prințesa Grace din Monaco, înainte ca prințul Albert să se îndrepte spre Irlanda pentru inaugurarea oficială a unei noi statui a mamei sale în County Mayo.

Prințul Albert de Monaco: „Am prieteni care se pensionează, eu nu pot face asta”

Cu zâmbetul pe buze și foarte glumeț, Prințul Albert de Monaco a explicat că vârsta pentru el nu contează. „Este cu adevărat important doar pentru că am prieteni de aceeași vârstă care se pensionează acum. Eu nu pot face asta”, a spus el, și a continuat: „Adică vârsta de 65 de ani e importantă, dar nu foarte importantă. Vârsta de 60 de ani a contat, va conta când voi împlini 70. Și sper că voi ajunge la 80 și 90 și mai departe. Șaizeci și cinci de ani are o anumită rezonanță, presupun, dar pentru mine este doar o altă zi de naștere. Nu este o piatră de hotar. Am mai spus înainte că 60 de ani este noul 40", a declarat el râzând.

Când vine vorba de cadouri, Prințul Albert de Monaco nu are pretenții, spune chiar că nu își dorește să mai primească daruri deoarece nu mai are unde să le pună.

În același interviu, el a fost rugat să dezvăluie care e cea mai mare realizare pe care o are ca Prinț de Monaco. „Adică în afară de soția și copiii mei?”, a răbufnit Prințul. Apoi și-a și lăudat copiii, pe Prințesa Gabriella a descris-o ca fiind foarte ageră, „are acea mică sclipire răutăcioasă în ochi. Are propria ei personalitate și uneori face anumite lucruri ca să-i creeze necazuri fratelui ei”.

„Dar Jacques îi ține piept acum și, când se satură, îi spune "Nu!". Așa că nu este afectat de personalitatea ei puternică", explică tatăl. Cei doi copii ai Prințului Albert cu Prințesa Charlene au apărut în repetate rânduri alături de părinții lor la diferite evenimente publice.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William și Kate Middleton nuntă, Getty (7) jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg