Prințul Albert de Monaco, „răpit” de ziua lui de naștere! Trăiește intens la 65 de ani

15 martie, 2023

Prințul Albert de Monaco a făcut dezvăluiri neașteptate cu ocazia zilei lui de naștere. Acesta a împlinit 65 de ani pe 14 martie.

charlene printul albert jpeg

Prințul Albert de Monaco și familia lui au decis ca anul acesta să sărbătorească cea de 65-a aniversare a lui într-un mod cu totul și cu totul neașteptat. Prințul Albert a fost informat despre modul în care soția sa, prințesa Charlene, și copiii lor, gemenii în vârstă de 8 ani, prințul Jacques și prințesa Gabriella, plănuiau să îi sărbătorească ziua de naștere.

„Va fi foarte discret. Vom avea un mic prânz în familie marți. După aceea, când copiii se vor întoarce de la școală, voi fi răpit", a declarat el ieri, în exclusivitate pentru people.com. „Serios! Mi s-a spus să fiu pregătit pentru a fi răpit. La ora 5:30”.

„Este un secret. Copiii vor să mă răpească”, a spus amuzat Prințul Albert de Monaco, care a adăugat: „Vor să mă ducă la o piesă de teatru, dar, de fapt, am fost avertizat că voi fi răpit”.

Petrecerea de ziua lui va continua astăzi, când Prințul Albert de Monaco și familia vor participa la un concert de Ziua Sfântului Patrick la Biblioteca irlandeză Prințesa Grace din Monaco, înainte ca prințul Albert să se îndrepte spre Irlanda pentru inaugurarea oficială a unei noi statui a mamei sale în County Mayo.

Prințul Albert de Monaco: „Am prieteni care se pensionează, eu nu pot face asta”

Cu zâmbetul pe buze și foarte glumeț, Prințul Albert de Monaco a explicat că vârsta pentru el nu contează. „Este cu adevărat important doar pentru că am prieteni de aceeași vârstă care se pensionează acum. Eu nu pot face asta”, a spus el, și a continuat: „Adică vârsta de 65 de ani e importantă, dar nu foarte importantă. Vârsta de 60 de ani a contat, va conta când voi împlini 70. Și sper că voi ajunge la 80 și 90 și mai departe. Șaizeci și cinci de ani are o anumită rezonanță, presupun, dar pentru mine este doar o altă zi de naștere. Nu este o piatră de hotar. Am mai spus înainte că 60 de ani este noul 40", a declarat el râzând.

Când vine vorba de cadouri, Prințul Albert de Monaco nu are pretenții, spune chiar că nu își dorește să mai primească daruri deoarece nu mai are unde să le pună.

În același interviu, el a fost rugat să dezvăluie care e cea mai mare realizare pe care o are ca Prinț de Monaco. „Adică în afară de soția și copiii mei?”, a răbufnit Prințul. Apoi și-a și lăudat copiii, pe Prințesa Gabriella a descris-o ca fiind foarte ageră, „are acea mică sclipire răutăcioasă în ochi. Are propria ei personalitate și uneori face anumite lucruri ca să-i creeze necazuri fratelui ei”.

„Dar Jacques îi ține piept acum și, când se satură, îi spune "Nu!". Așa că nu este afectat de personalitatea ei puternică", explică tatăl. Cei doi copii ai Prințului Albert cu Prințesa Charlene au apărut în repetate rânduri alături de părinții lor la diferite evenimente publice.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg
printul philip 0 jpeg
Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg