Prințul Albert de Monaco s-a pozat pentru prima dată cu copiii din flori

9 noiembrie, 2022

Până s-o întâlnească pe Charlene și chiar și după aceea, Prințul Albert de Monaco a avut o viață amoroasă complicată.

charlene albert monaco copii jpg

Și în urma acestei vieți complicate au rezultat doi copii din flori (un al treilea nu este recunoscut) și gemenii veniți pe lume în timpul mariajului cu Charlene de Monaco.

Ei bine, avem ocazia să-l vedem pe Prințul Albert și în postura de tată de copii mari, grație unei imagini extraordinare realizate la la New York și publicate pe Instagram de fosta iubită a regalului, o fostă stewardesă Air France pe numele ei Nicole Coste, în vârstă de 51 de ani.

Albert și copiii lui din flori jpg

În această fotografie, Prințul Albert pozează zâmbind alături de fiica sa, Jazmin Grace Grimaldi, în vârstă de 30 de ani, - a cărei mamă este chelnerița americană Tamara Rotolo, 61 de ani, - și fratele ei vitreg, Alexandre Grimaldi-Coste, de 19 ani, fiul pe care Albert îl împarte cu Coste.

Prințul Albert se bucură încă de o relație bună cu fosta lui iubită, Nicole Coste - acum convertită în designer de modă: perechea a apărut chiar împreună la un bal de caritate, anul trecut, pe când Charlene era staționată în Africa de Sud, din cauza unei infecții ORL.

În ciuda faptului că nu au crescut cu tatăl lor biologic, ambii copii adulți ai Prințului Albert au adoptat numele regal Grimaldi și, în mod clar, au o relație foarte strânsă cu prințul, în ciuda faptului că acesta i-a recunoscut pe amândoi doar după ce a fost forțat de testele ADN.

Anul trecut, Prințul Albert s-a folosit de imunitatea suverană, după ce i s-a lansat un alt proces de paternitate. Pretenția, pe care avocații săi au respins-o drept o „înșelătorie”, este deosebit de dureroasă, deoarece Albert se întâlnea, deja, cu Charlene în perioada în care s-a născut acest al treilea copil din flori, undeva după anul 2000.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta in rochie cu paiete si transparente la seara Corpului Diplomatic   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
regina - charles - camilla
meghan versus kate jpg
kate
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate Middleton (5) jpg
Familia Regala dezbinata la 5 ani de la moartea Regelui Mihai jpg
Contesa de Wessex, Getty (1) jpg
harry si meghan
Lady  Susan Hussey   profimedia 0742168522 jpg
Printesa mostenitoare Catarina Amalia a Olandei   RVD Koninklijk Huis si Regele Willem Alexander (2) jpg
harry si meghan profimedia 0742538807 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Profimedia (1) jpg
harry  meghan
kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
familia regala  din Monaco
Prințesa de Wales 1  foto   GettyImages jpg