Prințul Albert la un eveniment fără soția Charlene, dar într-o companie feminină la fel de atrăgătoare

8 iulie, 2024

Chiar și-atunci când nu participă la evenimente alături de soția sa, Albert știe să se înconjoare de prezențe feminine plăcute.

Prințul Albert al II-lea, în prezența nepotului său din partea Prințesei Caroline, Andrea Casiraghi, a inaugurat vineri aseară o expoziție de pictură a lui Joseph Mallord William Turne la Grimaldi Forum Monaco.

Cu această ocazie, Palatul Princiar de Monaco a făcut publice mai multe cadre în care suveranul de Monaco este condus prin saloanele în care sunt expuse tablourile de către o doamnă înaltă, blondă și elegantă, despre care, la o primă vedere superficială, ai zice că este soția lui, Prințesa Charlene.

Doamna în cauză, cel mai probabil curator al expoziției respective, l-a însoțit pe Albert și i-a explicat tot ceea ce era nevoie de știut despre tablourile pe care acesta le admira și suntem siguri că prințul a apreciat compania ei fermecătoare.

Este prima apariție publică a suveranului de la aniversarea de 13 ani de mariaj cu Charlene de Monaco, pe 1 iulie.

În urmă cu treisprezece ani, Prințul Albert de Monaco se căsătorea cu Charlene Wittstock cu mare tam-tam, mai exact cu două ceremonii de nuntă care au costat peste 60 de milioane de euro.

Evenimentul a avut loc pe 1 iulie 2011, iar aniversarea cuplului princiar de la Monaco n-a trecut neobservată, când pe pagina oficială de Facebook a Palatului a apărut o imagine care marchează evenimentul.

Prințul Albert și Charlene de Monaco foto Facebook jpg

Numai că nu ne așteptam ca poza aniversară a lui Albert și-a soției lui să fie una în care cei doi apar cu spatele... Într-adevăr, în acest cadru, îi vedem pe prinț și pe prințesă la balconul palatului princiar din Monaco, pozați din interior, în fața lor zărindu-se capul fiicei lor, Prințesa Gabriella, în timp ce fratele ei geamăn, Jacques, este acoperit total în imagine.

În poză, Albert apare privindu-și cu tandrețe soția, Charlene având însă capul întors total, astfel încât nu putem ghici nimic din ceea ce transmitea chipul ei, în acel moment. Probabil că asta s-a și dorit, având în vedere că, în toate pozele în care apare alături de Albert, aceasta nu comunică în niciun fel cu cel care-i este soț de 13 ani. 

Foto: Facebook, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
Regalii în studenție jpg
scandal Meghan Harry sotii Beckham jpg
Regele Juan Carlos, santajat de Barabara Rey   Getty Images, Instagram 3 jpg
kate middleton cercei printesa diana jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Kate Middleton și Prințul William Foto Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Alex Ciucu la Palatul Elisabeta ca Furnizor al Casei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Printul Jigme Namgyel si Printul Ugyen Wangchuck la Forumul de inovatie   Casa Regala din Bhutan jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Regina Mary a Danemarcei Foto Canasa regală daneza jpg
Familia Regala romana, Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
William, Meghan, Harry, GettyImages (2) jpg
fratele Principele Radu, medicul Dan Gabriel Duda, la inmormantarea mamei   Casa Majestatii sale (10) jpg
Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Charlotte și mama ei, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul Seeiso din Lesotho și prințul Harry,GettyImage (2) jpg