Prințul Albert, mărturisiri fără precedent despre Charlene și copiii lor: "Ea a fost frustrată și tristă"

5 aprilie, 2024

Cu ocazia împlinirii vârstei de 66 de ani, Prințul Albert a acordat un interviu publicației „Paris Match” în care a vorbit nu numai despre copiii săi, ci și despre momentele nu întotdeauna ușoare prin care au trecut el și Charlene în ultimii ani.

Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 2 jpg

Cuplul princiar din Monaco se confruntă de ani de zile cu zvonuri despre o criză în mariajul lor – chiar dacă Albert continuă neîncetat să le nege. Cu toate acestea, tot el este cel care mărturisește că speculațiile sunt deosebit de greu de suportat pentru Charlene. Și asta pentru că, nu demult, soția sa s-a luptat cu probleme de sănătate care au ținut-o departe de viața publică circa un an. 

„Prințesa este bine acum, dar a fost o perioadă în care ea era foarte supărată și tristă din cauza acelor lucruri care circulau în presă”, mărturisește Albert.

Împreună, însă, cei doi au trecut peste amărăciunea pe care le-o provocau aceste zvonuri: "Ne-am susținut reciproc. Spre bucuria tuturor, ea și-a reluat multe dintre activitățile și angajamentele publice ale sale".

În același interviu, Albert a vorbit și despre gemenii lui, care vor aniversa la sfârșitul acestui an 10 ani. „Gabriella este o micuță lady cu un caracter independent și care se exprimă destul de liber. Jacques, în schimb, a fost ceva mai introvertit, dar a câștigat mai multă încredere în el de ceva vreme. Este foarte grijuliu cu sora lui”.

"Sunt foarte apropiați, foarte apropiați unul de altul. Amândoi au înțeles rolul cu totul special pe care îl au de jucat și obligațiile pe care le au, chiar dacă eu nu intru foarte mult în detalii despre acest aspect, pentru a nu-i împovăra", a continuat Albert.

"Din fericire, întreaga mea familie este alături de mine și mă inundă cu afecțiunea lor. Atât familia mea imediată, cât și familia mea extinsă, monegască. Suntem una și aceeași familie, una unită și susținătoare".

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley   profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg