Prințul Albert, mărturisiri fără precedent despre Charlene și copiii lor: "Ea a fost frustrată și tristă"

5 aprilie, 2024

Cu ocazia împlinirii vârstei de 66 de ani, Prințul Albert a acordat un interviu publicației „Paris Match” în care a vorbit nu numai despre copiii săi, ci și despre momentele nu întotdeauna ușoare prin care au trecut el și Charlene în ultimii ani.

Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 2 jpg

Cuplul princiar din Monaco se confruntă de ani de zile cu zvonuri despre o criză în mariajul lor – chiar dacă Albert continuă neîncetat să le nege. Cu toate acestea, tot el este cel care mărturisește că speculațiile sunt deosebit de greu de suportat pentru Charlene. Și asta pentru că, nu demult, soția sa s-a luptat cu probleme de sănătate care au ținut-o departe de viața publică circa un an. 

„Prințesa este bine acum, dar a fost o perioadă în care ea era foarte supărată și tristă din cauza acelor lucruri care circulau în presă”, mărturisește Albert.

Împreună, însă, cei doi au trecut peste amărăciunea pe care le-o provocau aceste zvonuri: "Ne-am susținut reciproc. Spre bucuria tuturor, ea și-a reluat multe dintre activitățile și angajamentele publice ale sale".

În același interviu, Albert a vorbit și despre gemenii lui, care vor aniversa la sfârșitul acestui an 10 ani. „Gabriella este o micuță lady cu un caracter independent și care se exprimă destul de liber. Jacques, în schimb, a fost ceva mai introvertit, dar a câștigat mai multă încredere în el de ceva vreme. Este foarte grijuliu cu sora lui”.

"Sunt foarte apropiați, foarte apropiați unul de altul. Amândoi au înțeles rolul cu totul special pe care îl au de jucat și obligațiile pe care le au, chiar dacă eu nu intru foarte mult în detalii despre acest aspect, pentru a nu-i împovăra", a continuat Albert.

"Din fericire, întreaga mea familie este alături de mine și mă inundă cu afecțiunea lor. Atât familia mea imediată, cât și familia mea extinsă, monegască. Suntem una și aceeași familie, una unită și susținătoare".

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg