Prințul Albert răspunde zvonurilor despre mariajul său cu Charlene: "Nu suntem atașați unul de celălalt"

25 septembrie, 2023

Zvonurile legate de mariajul Prințului Albert de Monaco cu Prințesa Charlene nu mai contenesc să se stingă. 

Albert Charlene profimedia 0775583877 jpg

Și asta, în ciuda aparițiilor repetate ale celor doi soți împreună, în încercarea de a arăta lumii că între ei totul este în regulă și că mariajul lor de 12 ani nu-i în pericol.

În urma numeroaselor articole din presa mondenă care susțin că cei doi soți formează un cuplu doar cu numele și că Charlene s-a mutat în secret din Monaco în Elveția, Prințul de Monaco s-a simțit dator c-o explicație.

Într-un interviu acordat luna aceasta ziarului italian Corriere della Serra, Prințul Albert a insistat că mariajul lor este în regulă. „Charlene este întotdeauna alături de mine”, a spus el, demonstrând cu o serie de apariții recente care au urmat afirmațiilor că el și soția lui sunt doar un cuplu de fațadă.

„Nu înțeleg toate aceste zvonuri despre noi, care m-au rănit cu adevărat”, a adăugat el. "Că ea locuiește în altă parte. Că trăiește în Elveția. Că ne întâlnim doar cu programare. Sunt minciuni."

Chiar dacă Albert a recunoscut că Charlene „a avut niște dificultăți de sănătate în urmă cu multe luni”, el a insistat că „acum, Slavă Domnului, ea a trecut peste asta și este mereu alături de mine. Ea mă sprijină în conducerea Principatului, dar nu suntem atașați unul de celălalt 24 de ore pe zi. Suntem un cuplu care lucrează și separat și, uneori, asta ne permite să ne vedem doar la sfârșitul unei zile lungi, pline de întâlniri.”

În luna august, revista franceză Voici a susținut că, deși Albert și Charlene sunt în relații bune, ei nu mai formează un cuplu clasic, rămânând uniți doar pentru binele copiilor lor, gemenii Jacques și Gabriella. „Se văd doar cu programare”, a susținut presa franceză, zvon preluat, apoi, de multe publicații din întreaga Europă.

Cuplul princiar a încercat să contracareze aceste informații neplăcute reunindu-se pentru o serie de apariții publice la începutul lunii septembrie, însă prezența lor împreună a rămas la fel de rece și impersonală ca întotdeauna.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg